Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Душові кабіни на замовлення: правильне рішення для домашнього затишку

Нерідко підготовка до ремонту у ванній кімнаті – це дуже складно. Вибір меблів та сантехніки, підбір оздоблювальних матеріалів, покупка всього необхідного – тут важлива кожна деталь. На що слід звернути більшу увагу? З ким порадитися щодо якості? Як вибрати те, що оптимально підійде за ціною та характеристиками? З огляду на всі складності ремонту, власники нерухомості нерідко віддають право шукати відповіді на всі ці непрості питання професіоналам – дизайнерам інтер'єру, проектантам, постачальникам. Спеціально навчені люди, фахівці своєї справи розроблять концепцію – дизайн інтер'єру майбутнього санвузла та допоможуть втілити його у життя. Створюючи комфортний простір «з нуля», очевидно, що сантехніка та меблі у ванну кімнату на замовлення стане найоптимальнішим варіантом для реалізації всього задуманого.

Поговоримо про це детальніше на прикладі такого елемента сантехніки, як скляна душова кабіна. У сучасних магазинах ми можемо побачити великі колекції різноманітних моделей та форм, різноманітність конструктивних рішень та багатогранність дизайнів виконання кабіни. Втім, ідеальна, на перший погляд, душова кабіна із салону сантехніки може не так добре виглядати у вашій ванній кімнаті. Як не крути, ідеально підходять розміри та ергономіка, повне опрацювання дизайну та стовідсоткова гарантія якості – такі радості вам подарують лише скляні душові кабіни на замовлення.

Конструкція душової кабіни дозволяє максимально ефективно використати вільний простір ванної кімнати. Традиційно душ складається з кількох скляних стінок товщиною близько 8 мм, одного або декількох дверей, а також – найголовніше – піддону. Виходячи з особливостей конструктивного рішення, душова кабіна може бути квадратною, прямокутною або багатогранною формою. Виготовляючи виріб на замовлення, фахівці зможуть підібрати найбільш оптимальну висоту та ширину кабіни. Ви зможете вибрати кут установки скляних стінок, а також розташування дверцят залежно від умов конкретного приміщення. Душові бокси користуються популярністю у власників про смарт-квартир. Правильно підібрана конструкція дозволяє правильно використовувати кожен сантиметр площі, що завжди бракує. Задумайтесь: якщо вони залишаються зручними та комфортними на невеликих площах, якою може бути душова кабіна у ванній кімнаті доступних габаритів?

Повертаючись до важливості душових піддонів. Це – «фундамент» та основа всієї конструкції. Тому тут потрібно дуже уважно підбирати матеріали, з яких він буде виготовлений. Сьогодні, відзначимо, великою популярністю користуються душові піддони зі штучного мармуру. Цей матеріал дозволяє поєднати зносостійкість та довговічність натурального каменю, а також гігієнічність та доступність композитів.

Душові кабіни на замовлення дозволяють індивідуально спланувати місце санвузла. Ви зможете самостійно проектувати місце для зручного встановлення пральної машини, шафи для білизни або умивальника. Інакше, не виключено, що після покупки «зручної» душової кабіни з сантехніки доведеться розгублено думати, як би помістити все задумане на цій невеликій площі.

Український виробник сантехніки з ливарного мармуру Snail дарує своїм клієнтам великий вибір виробів, у тому числі душові кабіни. Виготовлення на замовлення - це можливість створити інтер'єр мрії, яка зекономить і ваш час, нерви і фінанси. В інтернет-магазині ви можете вивчити колекцію душових кабін з піддонами з ливарного каменю, а також дізнатися про всі подробиці роботи за індивідуальним замовленням.