Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Чому варто вибрати умивальник зі штучного мармуру у ванну

Під час роботи над дизайном інтер'єру домашньої ванної кімнати важлива кожна деталь. Всі ми чудово розуміємо, як багато часу там члени сім'ї будуть щодня проводити за своїми гігієнічними процедурами. Це говорить про те, що зручність та функціональність санвузла мають бути головними пріоритетами до, під час та після ремонту. Виходячи з цього, кожен елемент ванної кімнати – душова кабіна, ванна, умивальник, тумба або шафка для білизни – потрібно підбирати з розумом. Якісна сантехніка може служити роками, тобто вибір товарів має бути обдуманим і усвідомленим.

Ринок сантехнічних виробів для ванної кімнати перенасичений безліччю моделей умивальників – різної форми, розмірів, матеріалу виготовлення. Найзвичніші для покупця вироби їх фаянсу, акрилу та кераміки вже йдуть у минуле. Сьогодні на піку популярності серед покупців – умивальники зі штучного мармуру. Чому варто вибрати домашню сантехніку із цього матеріалу? Особливість – технологія виробництва. Вироби зі штучного каменю буквально відливають у спеціальних формах із з'єднання мармурового компонента – натурального наповнювача – та екологічних синтетичних матеріалів. Технологія виготовлення захищає від тріщин, робить його дуже зносостійким та міцним: вироби зі штучного мармуру складно розбити або пошкодити у звичайному домашньому використанні.

Справжній мармур має схожі якості, але за ціною, зрозуміло, набагато дорожче. Вироби з натурального каменю обмежені у модельному ряді та різноманітності форм та розмірів. Литєвий мармур - навпаки - дозволяє виготовити широкий асортимент виробів, оригінальної, незвичайної фактури, які будуть якісно служити протягом десятиліть.

Українські виробники сантехніки зі штучного мармуру дають 10 років гарантії на свої вироби. Це говорить про високу якість товарів, впевненість та відповідальність компанії, а також – підтверджує всі переваги ливарного каменю.

В інтернет-магазині «Snail» можна знайти величезний вибір сантехнічних виробів зі штучного каменю: йдеться про раковини та умивальники, душові піддони, стільниці та багато іншого. Категорія «мармуровий умивальник» тут представлена ​​більш ніж тридцятьма моделями різноманітних товарів, виготовлених із сучасного композитного матеріалу.

Тут Ви знайдете, як сантехніку для економії місця у ванних кімнатах невеликої площі, як мініатюрний кутовий умивальник «Роксана», так і таке більш класичне рішення, як, наприклад, раковина «Гранд» прямокутної форми.

Окремо треба сказати про велику різноманітність умивальників та раковин у формі чаші. Облаштувати ванну кімнату в класичному стилі допоможуть накладні раковини Камелія, Селена. Умивальник із каменю з незвичайною формою чаші «Гармонія» зможе прикрасити найсміливіший дизайн інтер'єру.

Перевага сантехніки зі штучного каменю - це велика можливість експериментувати з формами. У колекції українського виробника представлений ряд екстравагантних, незвичайних моделей: стильний трикутний умивальник «Пегас», квадратний та лаконічний «Альтаїр», яскрава шестикутна раковина «Астерія», «Оріон» незвичайної круглої форми та багато інших.

Компанія «Snail» пропонує виготовлення виробів для ванної з ливарного мармуру на замовлення. За допомогою кваліфікованих фахівців Ви зможете виготовити сантехніку в одному з 24 колірних рішень, а також реалізувати проект виробу за індивідуальним проектом, залежно від побажань.