Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Душовий куточок. Як правильно обладнати?

Особливості дизайну інтер'єру домашнього простору неминуче змінюються під впливом нинішнього темпу життя та розвитку технологій. На зміну складним плануванням, нарочитої розкоші та нестандартних меблів у домашніх обстановках приходить лаконічність та простота. Життя сучасної людини стає яскравішим і цікавішим завдяки інноваціям та технологічності, а тому в домашньому інтер'єрі він шукає простоту та зручність.

Правильно обладнаний душовий куточок сьогодні – це скляні душові кабіни, які замінили громіздкі та неекономні ванни. Популярність цього виду сантехніки зростає перпендикулярно до кількості різноманітних моделей. У магазинах сантехніки представлений широкий асортимент душових кабін. Замовник може вибрати відповідну для себе форму, модель, варіант конструкції та монтажу.

Правильна конструкція душової кабіни допоможе заощадити простір з невеликої ванної кімнати. Це вдасться зробити за допомогою вибору відповідної форми боксу: квадратної, округлої, прямокутної або багатогранної. Скляні душові кабіни мають кут установки стінок 90 або 135 градусів. Завдяки цьому їх можна зручно встановити практично у будь-якому приміщенні.

Ще одна перевага установки душової кабіни – це чудова якість сучасних матеріалів. Конструкція душової кабіни до неможливого проста: скляні глухі стінки, піддон, на який монтує весь виріб, і двері, що відкриваються. За допомогою спеціального ущільнювача на фундамент кабіни - піддон - встановлюють одну або дві стінки, а також двері. В індивідуальному порядку на скло можна нанести вибраний малюнок будь-якої складності. Окремо варто сказати, що на душовому піддоні нанесено спеціальне покриття.

Найбільш вигідні у співвідношенні ціна/якість – душові піддони з ливарного каменю. На відміну від виробів із металу, кераміки або інших матеріалів штучний мармур означає довговічність, вологостійкість та довгі роки служби душової кабіни. Такий матеріал виготовляють із суміші натуральної мармурової крихти із сучасними синтетичними матеріалами. Таке об'єднання дозволяє створити продукт, який може похвалитися якістю натурального мармуру, і перевагами штучного матеріалу. Стінки душової кабіни є загартованим прозорим склом товщиною в 8 міліметрів. Аналогічні конструкції встановлюють у міських торгових центрах. Іншими словами, вибір такого матеріалу гарантуватиме абсолютну безпеку гігієнічних процедур для всіх членів сім'ї.

Скляні душові кабіни в інтер'єрі домашнього простору допоможуть реалізувати цікаві дизайнерські задуми в межах невеликого бюджету. Усі перелічені вище особливості сучасних душових кабін призводить до зростання популярності серед споживачів.

Вітчизняний виробник сантехніки зі штучного мармуру «Snail» у своєму інтернет-магазині пропонує широкий асортимент виробів із ливарного каменю. На сайті компанії скляні душові кабіни можна купити за доступними цінами: 17 різноманітних моделей кабін у різній конфігурації конструкції, а також – скляні стінки та дешеві піддони.

Фахівці виробника самостійно виготовляють вироби зі штучного мармуру за сучасними технологіями, тому надають 10-річний гарантійний термін та кваліфіковане сервісне обслуговування. Завдяки роботі українських фахівців споживач отримує високу якість продукції з сучасних матеріалів за українськими цінами, які в рази дешевші за бренди сантехніки з Європи.