Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Дизайн ванної кімнати 2019 року. Яким він буде?

Ванна кімната під час створення домашнього інтер'єру не повинна залишатися поза увагою. Часто власники будинку приділяють її оздобленню несправедливо мало сил та часу. Хоча санвузол – цей куточок затишку, в якому кожному члену сім'ї має бути комфортно та зручно.

Дизайн інтер'єру ванної кімнати (та й усієї квартири чи будинку, загалом) останні кілька років зберігає головну тенденцію, яку можна охарактеризувати одним словом – функціональність. Лаконічність – це головне правило у підборі меблів, сантехніки та деталей інтер'єру.

Найчастіше ванні – це кімнати з обмеженою площею. Тому фахівці у сфері дизайну сьогодні навчили, як можна облаштувати санвузол скромних розмірів так, щоб там було комфортно та зручно для щоденних процедур. Розумне планування – може зробити максимально зручним найменшу ванну кімнату. З іншого боку, бездумне розміщення предметів меблів та сантехніки перетворить ванну на місце, де буде некомфортно перебувати навіть двом членам сім'ї.

Заощадити квадратні метри площі дозволить розумний вибір сантехніки. Велику та неекономну ванну, якщо ви не фанатичний любитель вечірніх запливів, легко замінить компактна душова кабіна. Щоб реалізувати будь-які ідеї дизайну інтер'єрів, сьогодні у магазинах сантехніки можна знайти велику лінійку якісних виробів – скляні душові кабіни із мармуровим душовим піддоном.

Вітчизняні виробники гарантують високу якість продукції та доступні ціни. Простота конструкції кабіни – дві стіни, двері та піддон із штучного мармуру – гарантуватимуть вам відповідну під геометрію приміщення конфігурацію установки та форму піддону – для економії простору ванної кімнати. Більше того, велика різноманітність моделей і форм дозволяють зробити сучасну скляну душову – зручною та практичною, економною для споживання води та квадратних метрів площі.

Композиційним центром приміщення повинні стати елегантні тумби під умивальник – з невеликою кількістю ящиків для зберігання домашнього приладдя. Цей компактний острівець повинен бути зручною робочою зоною: умивальником, робочою поверхнею, ящиками для речей. Дзеркальні поверхні є обов'язковим атрибутом ванної кімнати будь-якої площі. Вони допоможуть не лише під час гігієнічних процедур, а й візуально розширять простір санвузла. В цьому випадку потрібно згадати про ще один популярний тренд - використання такого виробу, як стільниця у ванну зі штучного каменю.

"Серцем" ванної кімнати, її родзинкою можуть стати незвичайні мармурові раковини різноманітної форми та розмірів.

Комфортне перебування потребує великої кількості джерел світла. Кожна з робочих поверхонь ванної кімнати повинна мати додаткове освітлення: під дзеркалом та раковиною, біля душової кабіни або ванни, біля пральної машини та шаф. Це зробить простору ванною зручним та комфортним для знаходження всередині.

Насамкінець, хотілося б сказати про популярні матеріали, які дозволяють втілювати в життя найсміливіші ідеї дизайну інтер'єрів. Відомі світові виробники активно зараз використовують такий матеріал, як штучний (він же – ливарний) мармур. Український виробник сантехніки «Snail» виготовляє зі штучного мармуру широку лінійку продуктів: раковини та умивальники, стільниці, душові піддони, а також виготовляє тумби під умивальник та інші супутні матеріали. Штучний камінь за своїми характеристиками майже не відрізняється від натурального мармурового каменю, але має всі переваги композитного матеріалу, а також набагато доступніше за ціною.