Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Що у тренді? Модні тенденції у дизайні ванної кімнати.

Майже жодна ванна кімната не обходиться без раковини. Вона може задати тон усьому інтер'єру. Сьогодні виробники сантехніки пропонують цей аксесуар із різних матеріалів, різних форм та кольорів. Основні тренди – скло, метал, камінь, дерево. Знахідкою для дизайнерів стали раковини з литого мармуру (раковини з литого мармуру). Завдяки властивостям матеріалу, за допомогою литого мармуру можна втілити в життя будь-яку, навіть найкреативнішу, ідею. Цей матеріал набагато дешевший за справжній камінь і значно зручніший у використанні. А сама сантехніка виглядає розкішно та дорого.

Раковина у ванній з ливарного мармуру – поєднання функціональності та мистецтва. Вона несе в собі легкість і комфорт у догляді, екологічність, практичність у використанні й здатна створити особливий настрій в інтер'єрі.

Модні тенденції


Головним трендом у дизайні залишається мінімалізм. Кімната не захаращена зайвими речами та надмірним декором. Всі елементи ергономічні, лаконічні та функціональні. В цьому випадку, найправильнішим рішенням буде купити раковину з литого мармуру класичних білих відтінків. Проста обтічна форма, без додаткових декоративних елементів підкреслить елегантність ванної кімнати, і не перетягуватиме на себе основну увагу.

Якщо ви хочете внести різноманітність, можна розглянути раковини з литого мармуру чорних кольорів. Вони чудово впишуться в інтер'єр у стилі лофт або хай-тек. У цих стильових рішеннях користуються популярністю квадратні чи трикутні форми. Саме вони стають головним акцентом усієї композиції.

Кольорові раковини з литого мармуру, відгуки про які заполонили простір інтернету, залишаються хітом протягом декількох років. Це зручний інструмент дизайнера зробити ванну кімнату теплішою або створити романтичний настрій.

Варіанти встановлення


Основне завдання перед покупкою раковини – визначитися з площею ванної кімнати та місцем, де ця сантехніка буде розміщена. Від цих факторів може залежати спосіб встановлення.

Раковина з литого мармуру може бути:

  • підвісний;
  • вбудовується.

Підвісні раковини – нове віяння у дизайні інтер'єру. Їх ще називають "консолі". Вони кріпляться до стіни і ніби ширяють у повітрі. Таке рішення допоможе візуально збільшити простір. У дуже невеликих приміщеннях застосовують кутові раковини – консолі. Систему зливу можна приховати за декорованою панеллю.

Вбудовувані раковини встановлюються на спеціальну тумбу або стільницю. Вони можуть бути накладними та мати вигляд окремої чаші. Цей спосіб установки досить практичний. Завдяки тумбі можна не тільки приховати труби, але й забезпечити додаткове місце для зберігання будь-яких речей.

Плюси та мінуси литого мармуру

Деякі відгуки про раковини з литого мармуру говорять про його невеликі недоліки. Серед основних можна назвати:

  • Чутливість до різких великих перепадів температури
  • Стійкий до хімічних речовин, але не зазнає абразивних матеріалів.

Раковини з ливарного мармуру, недоліки якого менш істотні, ніж його переваги, давно вже стали фаворитами у дизайнерів та споживачів. Справа в тому, що матеріал практичний та універсальний. Він утримує тепло, і не створює неприємних відчуттів при дотику. Здатний витримувати великі навантаження. Через спеціальне покриття, вода по ньому ллється без шуму. У ньому відсутні мікропори, тому бруд та бактерії не накопичуються на його поверхні. Колір таких раковин з часом не тьмяніє, а зовнішнє покриття забезпечує блиск.

Основні вимоги споживачів при виборі раковини:

  • відповідність дизайнерським рішенням;
  • тривалий термін експлуатації;
  • відповідне цінову пропозицію.

Ці вимоги повністю задовольняє продукція компанії Snail.

Виготовлення раковин із ливарного мармуру – один із напрямків підприємства. У каталозі інтернет-магазину представлений широкий асортимент продукції. Досвідчені консультанти дадуть відповідь на всі ваші запитання і допоможуть визначитися з вибором. Якщо ви не знайшли те, що шукали, є можливість виготовити раковину з мармуру на замовлення.

Компанія «Snail» цінує свою репутацію, тому виробляє якісну продукцію, використовуючи сировину європейських виробників. Купивши раковину з литого мармуру в інтернет-магазині, не турбуйтеся про те, як забрати товар, адже Snail доставить Вам його безкоштовно в будь-яку точку України.