Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Дизайн інтер'єру 2019: тенденції та поради

Модні тенденції в дизайні інтер'єру 2019 диктували не лише особистісні думки популярних сьогодні дизайнерів, а й вимоги часу та сучасного способу життя. Давайте розберемося, як краще облаштувати свій будинок, і цього разу зосередимося на дизайні ванної кімнати.

Повна індивідуалізація


Починаючи з минулого року дизайнери інтер'єру навмисне не оглядалися на пропозиції світу моди та робили інтер'єри домашніх просторів максимально унікальними та персональними. Ванна кімната, зокрема, має стати відбивання ваших смаків та потреб, перетворитися для Вас на куточок затишку та комфорту.

Інтер'єр 2019 року впевнено може об'єднувати одразу кілька напрямків, але має бути максимально наближеним до стилю життя членів сім'ї. Оригінальні інтер'єрні рішення стануть беззмістовними, якщо вони не показувати реальність людей, що там живуть.

Ергономічність та концептуальність


Тренди в дизайні інтер'єру 2019 слідують за течіями у будівництві та показувати особливості житлового простору. Щороку площа квартир та будинків зі зрозумілих причин раціонально зменшується. Сьогодні спостерігаємо бум на смарт-квартири та житло невеликої площі, де питання раціонального розміщення предметів меблів стоять дуже гостро.

Ця тенденція швидко отримала відгук у дизайні ванних кімнат. Такі зміни можна, зокрема, спостерігати у салонах сантехніки. Наприклад, останні роки скромні квадратні метри санвузлів змушують міняти класичну ванну на душову кабіну з піддоном. Така проста конструкція максимально відображає головні принципи модних тенденцій 2019-го – функціональність та лаконічність.

На чолі – затишний простір


Сучасний інтер'єр – це уособлення домашнього затишку. Необхідність у комфорті та спокійному житті швидко знайшли своє відображення у дизайні домашніх інтер'єрів. У скандинавських країнах навіть є особливе поняття, яке позначає почуття затишку та благополуччя – «хюгге». Філосовія «Хюгге», яка сьогодні набуває популярності по всьому світу, відображає тенденції модних інтер'єрів. У такому інтер'єрі цінують те, що може подарувати почуття безтурботності. Тому стиль хюгге справедливо посідає своє місце у трендах 2019 року.

Який колір вибрати?


Давайте поговоримо про модні кольори в інтер'єрі квартири. Інститут кольору Pantone, який спеціально вивчає його вплив на стан та психологію людей на замовлення брендів та компаній, кольором 2018 року назвала «ультрафіолет».

У ванній кімнаті, зрозуміло, використовуються більш традиційні, але такі ж модні кольори в інтер'єрі: білий, персиковий, трав'яний, блакитний, блідо-блакитний та інші.

До вибору кольорової палітри для створення домашнього інтер'єру підходять з належною увагою. Річ у тому, що у питанні кольору немає неважливих деталей. Психологи довели, як колористика значно впливає стан людини. Фахівці радять використовувати для обробки санвузла колірні тренди в інтер'єрі 2019 – відтінки пастельної та натуральної палітри кольорів природи.

Якісна сантехніка


Якісна сантехніка, яка стане окрасою інтер'єру ванної кімнати, – завжди актуальне та важливе питання. Виробники виробів для санвузлів сьогодні готові до експериментів та активно використовують у своїй роботі сучасні композитні матеріали, наприклад штучний мармур. Клієнти інтернет-магазину «Snail», де представлена ​​широка лінійка раковин, стільниць, душових піддонів та ін., не скупляться на відгуки про якість української продукції. Щобільше, споживач отримує можливість реалізувати індивідуальне замовлення у необхідному розмірі та колірній палітрі.