Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Як зробити маленьку ванну кімнату?

Стильний дизайн ванної кімнати – це питання, яке завжди залишається актуальним та відкритим. Сьогодні наші журналісти намагатимуться знайти відповіді цього непростого, але захоплюючого завдання.

Для початку давайте визначимося з головними тенденціями та трендами у сфері домашнього інтер'єру. Ці ідеї дизайну ванної кімнати черпаються не з модних журналів, а з реальних потреб клієнтів. Функціональність, простота, доступність та ефективність. Ці слова (про це сьогодні говорять у всьому світі) чудово характеризують таке поняття, як сучасний дизайн ванної кімнати. Людина 21 століття не хоче жити в захаращеному непотрібними речами просторі. Часи, коли велика кількість дзеркал, величезна ванна, мармур і кришталь були синонімами престижності, давно минули. Сучасний міський житель бачить затишок та комфорт у простоті та лаконічності.

Дизайн для ванних кімнат має будуватися на кількох простих принципах.

По-перше, санвузол – це не те місце, під час ремонту якого варто економити на будівельних матеріалах та елементах сантехніки. Ми говоримо про розумні витрати. Правильна інвестиція у ванну кімнату позбавить вас від зайвого головного болю та мороки, як мінімум, на десять років. Сантехніка та меблі високої якості прослужать вам довго та заощадить гроші.

По-друге, необхідно створити центр композиції ванної кімнати. Традиційно такою фокусною точкою є умивальник, встановлений на тумбі в центрі ванної кімнати, з великою кількістю ящиків, куди можна скласти велику кількість приладдя для будинку. Красу цієї зони підкреслює правильна система внутрішнього освітлення та підсвічування. Такий компактний куточок стане зручною робочою зоною: раковина, стільниця та дзеркало. Яскравою окрасою ванної кімнати може, наприклад, стати вишуканий та витончений умивальник «Гармонія», гармонійний у будь-якому дизайні інтер'єру ванної кімнати. Чудово виглядатиме трикутний умивальник «Пегас» та багатокутна раковина «Астерія».

По-третє, важливо відокремити робочі зони приміщення. Дизайн маленьких ванних кімнат допоможе реалізувати правильно підібрану сантехніку. Наприклад, ванну, яка поглинає вільний простір невеликого за площею санвузла, варто замінити на компактну душову кабіну. Скляний бокс на мармуровому піддоні стане чудовим функціональним рішенням та заощадить квадратні метри приміщення. Широку лінійку виробів різних габаритів можна знайти в інтернет-магазині Snail.

Якщо у вас маленька ванна кімната, дизайн і стиль створять дві деталі, двері та піддон із штучного мармуру. Такий функціональний набір гарантує необхідну геометрію простору ванної кімнати.

По-четверте, слід забувати про достатню кількість джерел світло. Важливою є якісно продумана система освітлення. Додаткові лампи відокремлять кожну робочу зону і таким чином зроблять дизайн ванної кімнати маленького розміру зручним та комфортним для користування.

Такі прості секрети допоможуть створити функціональний простір ванної кімнати та зможуть втілити у реальність задуманий проект дизайну інтер'єру.

Реалізувати дизайн інтер'єру допоможе вітчизняний виробник сантехніки зі штучного мармуру – компанія Snail. Литєвий камінь – це композитний матеріал, продукт сучасної промисловості. Його виробляють, змішуючи натуральний мармуровий компонент та синтетичні добавки. Таке з'єднання дозволяє створювати сантехнічні вироби будь-якої форми та габариту. Умивальники, стільниці та душові піддони зі штучного мармуру, виготовлені на замовлення, допоможуть реалізувати будь-який задуманий проект та втілити в реальність дизайн ванної кімнати з душовою кабіною.