Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Дизайн ванної кімнати 2019 Що потрібно знати?

Головні тренди у дизайні домашніх інтер'єрів останніх років – це лаконічність та функціональність. У той самий час у сучасному житлі бачимо також прояв персоналізації. Індивідуалізація простору захопила уми дизайнерів та принесла нові ідеї у стильний дизайн домашнього простору. Тепер це не просто гарний будинок/квартира, якими можна насолоджуватися візуально, а й комфортне житло, в якому хочеться жити. Сучасний дизайн житлових приміщень сьогодні допомагає окреслити характер мешканців, він підкреслює їхній стиль життя та відображає смаки, захоплення, потреби.

Особливо яскраві тенденції в інтер'єрі – найцікавіші тренди – ілюструє дизайн ванної кімнати. Лаконічність та функціональність – це життєва потреба, якщо ми говоримо про дизайн інтер'єру санвузла. Традиційно ванні – це житлове приміщення з мінімальною площею. Але навіть якщо здається, що квадратних метрів достатньо, важливо облаштувати інтер'єр таким чином, щоб зберегти візуальну легкість приміщення та створити комфорт для щоденних водних процедур.

Фахівці в сфері дизайну знають конкретні поради, які допоможуть покращити інтер'єр ванної кімнати маленького розміру. Головні їх – це розумне планування, а також правильний підбір всіх елементів – сантехніки та предметів меблів.

Вітчизняні виробники сантехніки стежать за світовими тенденціями і сьогодні пропонують найтоповіші рішення у сфері дизайну інтер'єрів. Раціональні ідеї знайшли відображення як і характеристики сантехнічних виробів. У всьому світі величезну популярність набирає такий сучасний композитний матеріал, як штучний мармур ливарний. Використання цього технологічного матеріалу дозволяє реалізувати практично будь-які дизайнерські ідеї. На сантехніці зі штучного каменю спеціалізується український виробник сантехніки Snail. Українська компанія створює та реалізує великий модельний ряд раковин та умивальників, стільниць, душових піддонів із ливарного каменю.

Вироби з цього композитного матеріалу допомагають продати інтер'єр ванної кімнати невеликого розміру. Справа в тому, що виробництво сантехніки зі штучного мармуру дозволяє створити продукт практично будь-якого розміру та форми. Тому "Snail" пропонує своїм клієнтам не просто купувати сантехніку, а й індивідуально підходити до кожного замовлення. Форма, розміри, колірна гама – всі ці параметри можна підібрати індивідуально за Вашими розмірами, щоб сантехніка максимально ефективно використала кожен сантиметр простору ванної кімнати.

Крім того, важливо відзначити відмінні експлуатаційні характеристики штучного мармуру. Цей матеріал винайдений у лабораторіях світових виробників. Відгуки тисяч споживачів підтверджує, що ливарний камінь не тільки нічим не поступається натуральному мармуру, а за багатьма параметрами – значно його обігрує. Як мінімум, у доступності за ціною. Як максимум, у зносостійкості, довговічності та міцності.

Український виробник сантехніки, пропонуючи високоякісні вироби зі штучного мармуру, дозволяє реалізувати будь-який задуманий дизайн маленької ванної кімнати з туалетом. Сучасні технології виготовлення надають споживачеві отримати необхідний розмір та форму виробу.

Правильно підібрана сантехніка – це заощаджені квадратні метри площі ванної кімнати. Душові кабінки з піддоном зі штучного мармуру допоможуть Вам правильно опрацювати геометрію приміщення та значно збільшити площу «робочої зони» санвузла. Мармурові умивальники на індивідуальне замовлення дозволять використовувати кожен сантиметр ванної, особливо у поєднанні зі стільницею зі штучного каменю.

Дизайн та обробка ванної кімнати – з використанням сантехніки зі штучного мармуру стає набагато простіше. Цей процес вже не буде приносити Вам таких великих клопотів.