Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Душові кабіни зі скла. Як зробити правильний вибір?

Вибір душової кабіни для встановлення у ванній кімнаті Вашої оселі чи квартири залишає за собою безліч переваг. Давайте розглянемо всі існуючі плюси, а також поговоримо про ті підводні камені, які можуть очікувати покупця.

Душові кабіни зі скла насамперед заощадять простір домашньої ванної кімнати. На відміну від класичних ванн, кабіна душа займе щонайменше вдвічі менше місця в приміщенні. Така економія дуже зіграє на руку власникам невеликих квартир і будинків, які зможуть більш функціонально використовувати місце, що звільнилося. Наприклад, замість ванни можна встановити пральну машину чи шафу для білизни.

Душові кабіни зі скла на замовлення допоможуть максимально ефективно використовувати доступний простір у ванній кімнаті. Виготовлена ​​за індивідуальними розмірами душова дозволяє створити інтер'єр санвузла саме таким, яким ви його мрієте бачити. Душова кабіна може бути прямокутною, квадратною, багатокутною або радіальною. Якийсь із цих варіантів обов'язково підійде до площі санвузла. Для установки більш габаритної ванни в типовій квартирі не уникнути зносу стін, перепланування та всіх подальших дій. Виготовлення скляної душової на замовлення, навпаки, допоможе вигідно обіграти всі незручні кути. Це особливо важливо, коли площа санвузла не дозволяє марнотратно використовувати квадратні метри.

Традиційно конструкція кабіни складається з душового піддону, однієї або двох нерухомих стінок, а також безрамних дверей. Скляні перегородки виготовляють із загартованого скла завтовшки 8 міліметрів і прикріплюють за допомогою спеціальної фурнітури. Для встановлення скла на «фундамент» – піддон – використовується спеціальний ущільнювач. Все це гарантує абсолютну безпеку для користувача, а також зручність у використанні. За індивідуальним замовленням виробник може нанести на скло дверцят або стінок малюнок будь-якої складності, які Ви оберете на свій розсуд. Крім того, на душовому піддоні, щоб Ви не впали під час водних процедур, є шорстка поверхня з антиковзним покриттям.

Вибір піддону – це також важливий момент під час придбання душової кабіни. Цей елемент виготовляють із різних матеріалів: від акрилу до натурального каменю та металу. У своїх відгуках споживачі радять купувати душові піддони зі штучного мармуру. За доступні гроші клієнт отримує продукт високої якості з композитного матеріалу, який за своїми характеристиками не поступається натуральному мармуру. Гігієнічність, вологостійкість, довговічність – це лише мала частина переваг виробів зі штучного каменю.

Український виробник сантехніки зі штучного мармуру «Snail» пропонує душові кабіни зі скла: купити та ознайомитися з продукцією компанії можна на полицях інтернет-магазину. У колекції компанії – майже два десятки моделей душових кабін, а також скляних перегородок для ванних кімнат.