Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Душові кабіни зі скла на замовлення від українського виробника.

Вибір сантехніки для створення ванної – це складний вибір під час проведення ремонту. У людини, яка поставила на це непросте завдання, по ходу справи виникає маса питань. Який матеріал найкраще використовуватиме? У чому перевага того чи іншого виробу? А головне – продукцію якого виробника купувати? Чи варто заощаджувати на імпортній сантехніці? Скільки доведеться витратити на вироби високої якості? Сьогодні ми спробуємо відповісти на ці непрості запитання та виберемо для покупки душову кабіну.

Найвідоміші світові виробники обладнання для ванних кімнат – це європейські бренди: компанії з багаторічною історією, відомим ім'ям та довірою тисяч клієнтів. Вироби від цих виробників – це запорука якості, надійності та краси.

Наприклад, німецький бренд «Duravit» майже два століття займається виробництвом меблів та сантехніки для ванних кімнат: кераміка, ванни, піддони та скляні душові кабіни. Сьогодні компанія – це 10 виробничих комплексів та понад 5 тисяч співробітників.

Фабрика Roca розпочала свою роботу в Іспанії в 1917 році, а тепер цей бренд об'єднує більше 70 заводів по всьому світу і десятки тисяч співробітників.

Молодший і відомий українському покупцеві європейський лідер виробництва сантехніки – це чеська компанія Ravak, заснована в 1990-му році. Сьогодні бренд знають у 50 країнах світу, куди експортується продукція чехів.

Ці бренди поєднує високу якість продукції, великий досвід виробництва та повага клієнтів по всьому світу. Небагато українських виробників сантехніки можуть похвалитися такими успіхами, за які споживач має щедро платити.

Втім, є винятки. Український виробник Snail спеціалізується на створенні сантехніки зі штучного мармуру. Використовуючи досвід зарубіжних колег та найкраще європейське обладнання, вітчизняний бренд випускає продукцію, яка ні на йоту не поступається закордонним аналогам. Жодного секрету немає: компанія використовує ті ж технології, які реалізуються на фабриці якогось закордонного бренду, а також професіоналізм своїх фахівців. В результаті споживач отримує очевидну перевагу вітчизняного виробу – це доступна ціна та якість, яка практично нічим не відрізняється від продукції виробництва європейських країн. Оптимальна вартість, технологічність виробництва та гарантія професійної роботи – це поставлена ​​планка, яку компанія Snail постійно підвищує.

Повертаючись до розмови про скляні душові кабіни: на замовлення фахівці компанії виготовлять піддон необхідного розміру, а також підготують скляну конструкцію необхідних розмірів для встановлення у Вашій ванній кімнаті. Український виробник відповідає за свою якість, а тому надає 10-річну (!) гарантію на кожен із своїх виробів із ливарного мармуру.

На полицях інтернет-магазину «Snail» – бачимо різноманітні душові кабіни: замовити вироби Ви можете на сайті та вказаним там номерам телефонів.

Підсумовуючи, стверджуватимемо, що покупка сантехніки вітчизняного виробництва – це не вимушений захід, а усвідомлений вибір якісної продукції за доступною ціною. Купівля душової кабіни на замовлення дозволяє виготовити практично будь-який індивідуальний проект, скоротити термін від першого дзвінка на фабрику до встановлення готового виробу у Вас вдома та встановити зв'язок з виробником.