Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Душові піддони на замовлення чи готові вироби. Як і що вибрати?

Протягом усього життя ми постійно робимо вибір. Починаючи з вибору сніданку вранці та закінчуючи вибором майбутнього країни. У дитинстві наша можливість вибору обмежується переважно волею батьків. У міру нашого дорослішання відповідальність за вибудовування та облаштування власних життів перекладається з батьківських плечей на наші, і від цього "можливостей вибирати" стає ще більшим.

Тема вибору йде за нами по п'ятах. І це особливо відчутно, під час кардинальних змін, таких як ремонт квартири. І щоб трохи полегшити вашу долю (тих, хто затіяв ремонт), ми допоможемо вам визначитися з одним із питань ремонту, а саме: "Що краще: купити готовий піддон або замовити індивідуальне виробництво?".

Готовий піддон чи індивідуальне виробництво?


Кожному знайоме прикре почуття, у якому ми розуміємо, що часом ми можемо відтворити у реальність те, що створили уявою. Так, наприклад, ви точно знаєте який душовий піддон шукайте і чудово його собі уявляєте, проте знайти його ви не можете, адже часом дуже складно зв'язати реальний і уявний світи, тому скільки б магазинів сантехніки ви не облазили, купити готовий душовий піддон, саме той, Який ви уявили, навряд чи вийде, а якщо і вийде, то ви витратите величезну кількість сил і часу на лише пошуки.

Другий варіант: у вашій голові сплив фрагмент днів, що давно минули, в яких фігурував певний душовий піддон, але бо "справа була давня" ці душові піддони давно вийшли з продажу, тоді на допомогу приходить "виготовлення душових піддонів на замовлення".

Принцип виготовлення душових піддонів на замовлення полягає в тому, що ви створюєте той піддон, який ви особисто хочете, не своїми руками, а своїми "вказівками", звичайно, враховуючи думки та поради фахівців цієї області.

У конструюванні власного піддона ви можете вибрати абсолютно будь-який колір і навіть відтінок кольору, який вам подобається і який підходитиме під загальну колірну гаму вашої ванної кімнати. Також ви можете вибрати абсолютно будь-яку форму, розмір, покриття та, природно, матеріал, з якого буде зроблено ваш майбутній душовий піддон на замовлення.

Якщо ж ваші побажання не такі критичні, цілком розумно придбати вже готовий душовий піддон, спираючись на приблизне бачення майбутнього інтер'єру вашої ванної кімнати.

Ще одна "фішка" виготовлення душових піддонів на замовлення це унікальність. Виготовлення душових піддонів на замовлення - це чудова можливість виділитися. Змоделювавши самостійно свій власний душовий піддон, будьте певні – такого більше ні в кого не буде.

Якщо говорити про ціну, то нікого не здивує той факт, що виготовлення душового піддона на замовлення коштує дорожче, ніж придбання готового. Думаю тут потрібно робити вибір у міру своїх можливостей та вашої особистої необхідності, але не варто відштовхуватися лише від вартості, слід врахувати всі фактори.

Так що ж краще: "купити готовий піддон або замовити індивідуальне виробництво?" - вирішуйте самі, адже ця стаття була написана виключно для того, щоб наблизити вас до відповіді на це питання, однак вибір, як і раніше, залишається за вами.