Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Душові піддони на замовлення. Комфорт та зручність ванної – це просто!

Сьогодні під час ремонтів власники квартир та будинків все частіше воліють замінювати громіздкі ванни на зручні та економічні душові кабіни. Невелика витрата ресурсів, різноманітність сучасних моделей, якість конструкції та матеріалів – безліч переваг установки таких гідробоксів знаходять своїх шанувальників.

Що потрібно знати перед походом у магазин сантехніки? Душова кабіна складається з кількох скляних стін та дверей, встановлених на піддон. Саме цей елемент є основою конструкції, від якості якого залежатиме довговічність та безпека всієї кабіни. Чому? Душовий піддон під час купання зазнає найбільших навантажень. Більше того, він стає фундаментом для кріплення стін та дверей. Вибір піддону диктуватиме особливості конструкції кабіни та її зручність у контексті конкретного приміщення.

Легкість та лаконічність – за цим йдуть покупці сучасних душових кабін. Не дарма існує безліч афоризмів на цю тему. "Простота - необхідна умова прекрасного", - говорив письменник Лев Толстой. Душ простої конструкції, на відміну від громіздких гідробоксів з безліччю непотрібних функцій, не ускладнюватиме внутрішнє облаштування інтер'єру ванної кімнати. Навпаки, душова кабіна, виконана у стилі мінімалізму, стане окрасою санвузла. Важливою особливістю душової кабіни стає повна свобода дій.

Використовуючи виготовлення душових піддонів на замовлення, можна зробити кабіну, яка стане прикрасою ванної кімнати. Індивідуальна робота – це ідеально підігнані під габарити приміщення розміри. Це площа душової, яка буде максимально зручною для всіх членів сім'ї.

Душовий піддон на замовлення - це можливість своїми руками продумати особливості конструкції виробу. Залежно від особливостей приміщення ванної кімнати ви створюватимете найбільш підходящу душову. Квадратна чи прямокутна форма, радіальна чи багатокутна. Ви навіть можете підібрати кут «розвороту» стін виробу, враховуючи всі параметри санвузла. Іншими словами, така послуга, як душові піддони на замовлення, дозволить зробити зручним навіть найменше приміщення ванної кімнати.

Сьогодні на ринку сантехніки можна знайти душові піддони з різноманітних матеріалів: сталі, акрилу, кераміки, кварила. Насправді – найпозитивнішими відгуками покупців користується штучний мармур. Вибір сантехніки зі штучного каменю (цей матеріал ще називають «литьовим мармуром») диктує хороші експлуатаційні характеристики (довговічність, зносостійкість, вологостійкість, гігієнічність, захищеність від бактерій та мікроорганізмів), а також доступність за ціною та можливість роботи за індивідуальним замовленням. Особливості виробництва сантехніки з ливарного каменю дозволяє в швидкий термін виготовити виріб необхідної форми та розміру, який майже не відрізняється за своїми якостями від мармуру. Враховуючи це, покупка душового піддону з такого матеріалу буде найвигіднішою.

Український виробник «Snail» виготовляє сантехніку зі штучного мармуру європейської якості: раковини та умивальники, стільниці та душові піддони. Фахівці компанії допоможуть виготовити мармуровий душовий піддон на замовлення – необхідної форми та розміру. Крім цього, на полицях інтернет-магазину можна знайти великий асортимент готових моделей піддонів зі штучного каменю з різними варіантами встановлення скляних стін та дверей душової кабіни. На кожен виріб з литого мармуру виробник надає гарантію строком на 10 років, а також якісне післягарантійне обслуговування.