Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

З якого матеріалу вибрати душовий піддон: все про штучний мармур

Душові кабіни завжди були популярними серед споживачів і займали важливе місце в експозиції салонів сантехніки. Масивна ванна кімната – це підвищена витрата води та неекономне використання площі санвузла. Будемо чесними, скільки разів на місяць насправді мешканець квартири дійсно довго приймає ванну, а не просто швидко приймає душ? Зручність, функціональність, простота – це переваги душових кабін, за які їх все частіше встановлюють замість непотрібних ванн. Ідуть із моди популярні колись гідробокси з безліччю додаткових функцій, радіоприймачем та масажем для тіла. Всі ці насправді непотрібні технології перестають використовувати вже через тиждень після встановлення кабіни.

Практика показує, що лаконічна душова кабіна з прозорими скляними стінками – найцікавіше та потрібне інтер'єрне рішення для ванних кімнат. Багато хто відмовився від ванни на користь душової кабіни, в якій простота поєднується з максимальною практичністю.

Як правило, конструкція кабіни складається з душового піддону - основи всього виробів - декількох глухих скляних стінок і дверей, що відкриваються. Зазвичай якісні душові кабіни обгороджуються перегородками або стінками із загартованого скла 8 міліметрів завтовшки. Цього достатньо, щоб забезпечити безпеку та зручність використання для всієї родини.

Якісний душовий піддон виготовляється з такого матеріалу, як штучний мармур. Піддон для душу зі штучного каменю – це довговічність роботи та стійкість душової кабіни, гарантія якості та тривалої служби.

На ринку сантехніки можна аналогічні вироби з акрилу, кераміки та навіть сталі. На жаль, жодний із цих матеріалів повністю не захищений від деформації на відміну від того ж ливарного мармуру.

Штучний камінь створюється за сучасною технологією «лиття». Окрім найважливішого компонента – натурального мармурового наповнювача – у виробництві штучного каменю використовуються синтетичні матеріали. Синергія традицій та інновацій підвищують експлуатаційні характеристики виробу. Литєвий мармур - такий же зносостійкий, довговічний і міцний, а ціна - значно доступніша в порівнянні з сантехнікою з натурального каменю.

Душовий піддон зі штучного каменю – це впевненість у тривалій роботі кабіни. Використовуючи такий матеріал у домашньому інтер'єрі, можна бути впевненим у його надійності.

Компанія «Snail» пропонує своїм клієнтам сантехніку зі штучного каменю українського виробництва. У колекції інтернет-магазину – ексклюзивні моделі умивальників та раковин, стільниць, а також душових піддонів. Ви можете самостійно або за допомогою фахівців компанії знайти найбільш відповідну за розмірами модель і зробити замовлення.

Якщо говорити про такий виріб, як душовий піддон зі штучного мармуру, в колекції магазину Snail 7 моделей відповідних розмірів – прямокутної, квадратної, а також кутової – радіальної або п'ятикутної форми. Ваш вибір лише залежатиме від особливостей приміщення ванної кімнати, в якому потрібно буде встановлювати конструкція душової кабіни.

Кожен піддон з колекції інтернет-магазину має оригінальний малюнок антиковзного покриття.

До речі, всі моделі душових піддонів представлені в 24 кольорах з різними колірними ефектами та включеннями. Іншими словами, "Snail" допоможе підібрати колористику сантехніки в залежності від особливості інтер'єру, меблів, кольору кахлю ванної кімнати.