Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Красиві раковини в інтер'єрі сучасних квартир

Напевно, найголовніший і не має аналогів предмет інтер'єру ванної кімнати - це раковина, адже ванна і душова кабіна взаємозамінні, а туалет необов'язково повинен знаходитися в одній кімнаті з місцем водних процедур. Тому неважливо душ у вас чи ванна, роздільний санвузол чи ні, але раковина апріорі відсутня не може! У цій статті ми постараємося допомогти вам розібратися, яка раковина підходить саме вам і вашій ванній кімнаті.

Сучасний дизайн = Зручність

Комфорт – ось на чому ґрунтується сучасна мода в дизайні різних інтер'єрів. Всі ці модні тенденції благоустрою вашого житла, спрямовані в першу чергу на те, щоб зробити ваше життя найбільш комфортним. Тому не можна не сказати про таке практичне і зручне сучасне дизайнерське рішення, як подвійна установка раковин. Основне завдання такого встановлення – створити максимально комфортні умови для перебування кожного члена сім'ї у ванній кімнаті. Яскравим прикладом такого рішення є умивальник "Капелла L" у білому кольорі.

Так як подвійне встановлення раковин можуть використовувати одночасно дві людини, подібний виріб непогано так економить час, який особливо необхідний протягом ранкових зборів, коли комусь у вашій сім'ї потрібно на роботу, а комусь в освітній заклад. Звичайно, якщо ви живете один і плануєте так жити ще найближчі кілька років, то дві раковини вам просто ні до чого, хіба що ваша можлива друга особистість відмовиться розділяти з першою один умивальник на двох (будь-яке).

Що стосується зовнішнього вигляду «подвійного умивальника», сам собою він виглядає стильно і солідно. Така конструкція безперечно внесе в інтер'єр вашої ванної певну унікальність, адже подвійну установку раковин далеко не в кожній ванній кімнаті побачиш, і вже давайте будемо чесними така установка далеко не в кожну ванну здатна вписатися, не порушивши просторового співвідношення кімнати, для комфортного перебування. переміщення у ній. Але розмір, мабуть, єдиний недолік подвійної установки раковин, і то обумовлений лише масштабами приміщення.

Раковина для маленької ванної кімнати

Для невеликих або порівняно маленьких ванних приміщень існує величезна варіація стильних і практичних рішень, що стосуються безпосередньо раковин. Безумовно, при виборі умивальника, враховуючи простір, слід дотримуватися деяких «умовних» правил, як наприклад, для маленьких ванних кімнат відповідно маленькі раковини на кшталт матового умивальника "Аврора" у білому кольорі. Воно і зрозуміло, адже в невеликому просторі велика або навіть середніх розмірів раковина з'їсть дефіцитні сантиметри. Однак, незважаючи на те, що це, здавалося б, така проста істина, все одно знаходяться ті, хто забуває при оформленні інтер'єру все підганяти під масштаби свого приміщення.

Форма раковини зі штучного каменю для маленької ванної кімнати може бути такою, якою вашій душі завгодно, але часом людській душі завгодно те, що зрештою її саму може і розчарувати. Тому саме в маленьких ванних кімнатах більш підходящими і виграшнішими будуть виглядати раковини зі штучного каменю простих, класичних форм таких, як: квадрат, прямокутник, коло, півколо, овал.

Що стосується установки умивальників у невеликих ванних приміщеннях, то найбільш підходяща та економна місце установка – «підвісна». Ніякої масивної, громіздкої та «місце-надаремно-забираючої» тумби, тільки раковина і все! Чи не все? Як не крути, але без місць зберігання різних косметичних засобів, предметів гігієни у ванній кімнаті неможливо обійтись. Одним із найкласніших способів зберігання банного оздоблення, з мінімальними витратами місця є використання підвісної стільниці, на якій, наприклад, чудово міг би розташуватися умивальник круглої форми «Камелія» або овальної «Олімпія», а довкола різноманітна доглядова та декоративна косметика.

Ексклюзивний дизайн раковин

Що ж, якщо жоден із вище запропонованих видів умивальника вам не підходить, варто розглянути варіант раковини на замовлення, тобто ексклюзивний дизайн раковини в нашому магазині сантехніки. Колір, форма, розмір, орнамент, всі можливі естетичні характеристики, та й практичні власне те саме обмежуються тільки вашою фантазією.

Ви творча особистість, яка затіяла ремонт ванної кімнати і не бачить нічого того, що могло б сповна відобразити ваш багатий внутрішній світ? Чи ви вже цілком реалізований художник, який мріє зробити зі своєї ванної подобу арт-об'єкта (відмінність – наявність функціоналу)? Або ви естет-індивідуаліст, який бажає мати щось унікальне, чого немає абсолютно ні в кого? Тоді раковини на замовлення це те, що потрібно саме вам, створіть власний, неповторний, ексклюзивний дизайн раковини.