Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Чому варто вибирати раковини зі штучного каменю на замовлення?

Ринок сантехнічних виробів сьогодні пропонує покупцеві з будь-якими побажаннями та матеріальними можливостями величезний вибір різноманітної продукції. Тому створення домашнього інтер'єру стає цікавим завданням із безліччю непередбачуваних рішень. Купівля сантехніки, підбір матеріалів для ремонту та оформлення, вибір палітри кольорів – все це дозволяє членам сім'ї створити ідеальний простір ванної кімнати.

Багато хто даремно не приділяє великої уваги ремонту санвузла, воліючи акцентувати зусилля на творчому оформленні спальні або кухні. Але однозначно варто переглянути свої пріоритети з огляду на скільки часу кожен з нас проводить у ванній кімнаті під час звичних гігієнічних процедур.

Зручність та функціональність ванної кімнати – це важливий тренд у дизайні інтер'єру 2019 року. Ця тенденція впливає на якість та особливості кожного елемента санвузла – душового боксу, ванни, раковини з тумбою та шафи для білизни.

Звичну та морально застарілу фаянсову або акрилову сантехніку швидко замінюють вироби зі штучного каменю на замовлення. Сьогодні у спеціалізованих салонах можна знайти великий асортимент та широкий модельний ряд ливарного мармуру. Чому цей матеріал зараз має такий великий попит серед покупців? По-перше, штучний мармур значно дешевший, ніж натуральний, але за своїми характеристиками практично не відрізняється. Можна сказати більше, що технологія виробництва штучного каменю дає клієнту величезні можливості для інтер'єрних рішень.

Вироби з литого мармуру виготовляють за допомогою виливки у формах необхідного розміру. Для цього використовується композитна зв'язка двох інгредієнтів – натурального компонента (мармурової крихти) та екологічних матеріалів, які роблять матеріал міцнішим та довговічнішим. Сантехніка зі штучного каменю – славиться своєю зносостійкістю та захищеністю від тріщин та сколів. Це дозволяє переконатися 10 років гарантії, яку виробники дають на свої вироби.

Штучний мармур активно використовують у виробництві відомі світові виробники. Вітчизняні торгові марки також мають переваги сучасного композитного матеріалу і пропонують споживачам великий вибір виробів.

Українська компанія «Snail» у своєму онлайн-магазині представляє клієнту величезний асортимент сантехнічних виробів зі штучного (ливарного) мармуру: безліч раковин та умивальників, різноманітність душових піддонів, варіації стільниць у ванну кімнату та багато іншого. Найбільш широко тут представлена ​​категорія «умивальники зі штучного каменю на замовлення» – Ви самі задаєте виробнику розміри, форми та конфігурацію свого майбутнього умивальника, а також вибираєте відповідний для Вас колір.

На вибір клієнта велика різноманітність раковин та умивальників у класичній формі чаші. Вишукана та витончена «Гармонія» буде гармонійною у будь-якому дизайні інтер'єру ванної кімнати. Також на увагу заслуговують й інші умивальники «Камелія» та «Селена», які можуть встановлюватися на стільницю як окремо, так і в парі.

Раковини зі штучного каменю для ванної на замовлення – це можливість експериментів формами та квітами. Для тих, хто готовий на екстравагантні та незвичайні рішення – незвичайна, але дуже зручна у використанні трикутна раковина «Пегас», лаконічний «Альтаїр» у формі квадрата, шестикутний умивальник «Астерія» та чудовий «Оріон», виконаний у незвичайній круглій формі.

Для власників невеликих ванних кімнат ідеальним буде рішення встановити невелику кутову раковину Роксана або строгий прямокутний Гранд.

Найголовніше, раковини зі штучного каменю на замовлення – це можливість експериментувати з квітами та розмірами. Кваліфіковані спеціалісти українського виробника сантехніки зі штучного мармуру «Snail» допоможуть Вам вибрати колірне рішення (з 24 варіантів), а також виготовити вироби для ванної кімнати за індивідуальним проектом, якщо з представленого широкого асортименту Ви не знайшли собі потрібну модель.