Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Піддони зі штучного каменю у різних стильових рішеннях

Ні для кого не є секретом, що мода не стоїть на місці. Майже кожен день з'являються якісь нові тенденції в одязі, в макіяжі, а також у дизайні квартир і не тільки. У світі мода стала асоціюватися з поняттям комфорт. Зручність і актуальність.

Всі нинішні модні тенденції залучений заради однієї мети — зробити наше життя комфортнішим. Але ми поговоримо про модні тенденції саме в дизайні ванних кімнат.

Детальне продумування – ось запорука якісного результату. Перед тим, як зробити переворот у вашій ванній кімнаті, обміркуйте план перевороту. В інтер'єрі важливо все: стиль, колір, навіть відтінок кольору, не кажучи вже про вибір сантехніки та матеріалу, з якого вона буде зроблена.

Існує величезна варіація стилів дуже актуальних на цей час, але ми розглянемо лише три з них:

Класичний

Почнемо ми розбір стилів, мабуть, із найдорожчого, аристократичного – класичного стилю. Це стиль, який ніколи не вийде з моди, над ним не владний час. Для класичного стилю характерні такі особливості.

1. Помпезність та розкіш


У чому виявляється "класична" помпезність? У декораціях, квітах, меблів, сантехніки для ванної, тобто у всьому. Проте помпезність означає перебір. Максимальна витриманість смаку абсолютно у кожному елементі кімнати – ось що характерне для класичного стилю.

2. Натуральні кольори


У класичному стилі "кричучі", неприродні кольори немає місце бути. Як правило, застосовні світлі відтінки блакитного, зеленого, червоного, помаранчевого, а також благородні оливкові та бежеві.

3. Яскраво виражений центр


Центром, тобто предметом інтер'єру, на який падатиме майже вся увага, у ванній кімнаті природно буде ванна, або витончена душова кабіна.

Піддони для душових кабін, витримані в класичному стилі, як правило, виготовляються з натуральних природних матеріалів, проте допускається точна їхня імітація, наприклад, імітація мармуру. Якісні піддони зі штучного каменю, а саме з ливарного мармуру, чудово впишуться у класичну ванну кімнату, а безкоштовна та швидка доставка від нашого магазину точно покращить ваш настрій.

4. Прості та витончені лінії


Грація та витонченість у всьому, тому слід вибирати меблі та сантехніку, зокрема душові піддони зі штучного каменю простих, закруглених форм.

High-tech

Протилежним класичному стилю є стиль high-tech. Для high-tech характерні такі риси.

1. Монохромна кольорова гама


High-tech не славиться різноманітною колірною палітрою. Для нього характерні кольори: чорний, білий і всі відтінки сірого, а також неонові вкраплення яскравих кольорів, таких як фіолетовий, зелений, синій, червоний і так далі.

2. Різноманітність скла та глянцевих поверхонь


Асоціація, що часто зустрічається, зі стилем high-tech - "легкість і невагомість", створювана надмірною наявністю скла і поверхонь зі сітловідбивальний матеріалів, наприклад з металу або штучного каменю. Майже повна відсутність будь-якого декору.

У high-tech панує повна функціональність, а роль декору грають металеві, скляні, глянцеві вставки інтер'єру.

3. Ігнорування натуральних матеріалів


Якщо ми говоримо про стіни, то це гола цегла, бетон або штукатурка. А якщо про сантехніку – метал чи штучний камінь.

До слова про сантехніку: у high-tech більша перевага віддається сучасній душовій кабіні, бо вона відповідає всім стильовим канонам: скляні стіни та піддон зі штучного каменю ніби створені для ванної у стилі high-tech. Варто відзначити, що вибирати душову кабіну слід великих габаритів, піддон із штучного каменю якої буде строгою геометричною формою (квадрат, або прямокутник).