Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Сантехніка зі штучного мармуру: всі переваги та недоліки

Технічний прогрес не стоїть на місці, тому відомі виробники по всьому світу починають використовувати відносно новий матеріал – штучний мармур.

Усім відомі особливості натуральної мармурової сировини. Мармур вже багато століть використовується, як матеріал для виготовлення скульптур (наприклад, Давида Мікеланджело), ​​фонтанів (зокрема, найбільший фонтан Риму Фонтан Треві), облицювання будівель, у будівництві (Мармуровий палац у Санкт-Петербурзі або чудо світу – храм Артеміди в Ефесі ).

Переваги цього благородного каменю – довговічність, зносостійкість, міцність. Нестача – можна сказати, одна – його висока вартість. Саме тому сьогодні вироби з натурального мармуру вважаються ознакою справжньої розкоші, а використання їх у домашньому інтер'єрі – символом гарного смаку та гарантією якості, міцності та довговічності.

Штучний мармур – продукт сучасної промисловості. Це доступна заміна високої якості, яка не просто не поступається, але покращує всі експлуатаційні характеристики натурального каменю.

Широке використання штучного (ливарного) мармуру у виробництві сантехніки пояснюється простотою його виготовлення. По суті такий матеріал це «сплав» натурального мармурового наповнювача та акрилової смоли. Щоб виготовити мармурове «лиття», використовується подрібнена натуральна крихта разом із деякими синтетичними матеріалами. У такий спосіб штучний мармур «склеюється», у процесі з нього відливають необхідні вироби у різноманітних формах-матрицях. Після цього сантехніку зі штучного мармуру додатково шліфують або використовують без додаткової обробки.

Зовнішня поверхня виробу ще на етапі виробничого виливка покривається захисно-декоративним шаром гелькоуту – спеціальної речовини, яка покращує зовнішній вигляд сантехніки, робить його стійкішим до механічних пошкоджень.

У магазинах продається така сантехніка зі штучного мармуру, як раковини та умивальники, ванни, стільниці та душові піддони.

Особливості виробництва дозволяють створювати вироби різноманітних форм та габаритів. Іншими словами, користувачі, які запланували покупку виробів з ливарного каменю, зможуть втілити у життя свої найсміливіші ідеї.

Український виробник сантехніки зі штучного каменю «Snail» пропонує унікальний асортимент виробів із штучного мармуру високого класу. Головний принцип роботи компанії – це індивідуальний підхід до кожного клієнта, тому споживачі можуть вибрати з великої колекції ексклюзивних виробів або виготовити виріб за власним проектом.

На полицях інтернет-магазину Ви знайдете колекцію 33 моделей раковин та умивальників, пропозиції різноманітних стільниць, дизайнерські форми душових піддонів з різним малюнком тощо. Також кожен тут може побачити моделі тумб із умивальниками, душових кабін та інших супутніх матеріалів.

Підтвердження якості та довговічності продукції – це тривала гарантія терміном на 10 років.