Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Скляні душові кабіни – ідеальне рішення для сучасних ванних кімнат

У кожному будинку чи квартирі ванна кімната – це особливе приміщення. Облаштування санвузла безпосередньо впливає якість відпочинку, і, якість життя всіх членів сім'ї. Ванна - це, можна сказати, домашній СПА-салон, в якому людина повинна прийняти водні процедури, розслабитися та вбрати сили для нового трудового дня. З одного боку, начебто, сучасна людина проводить тут не так багато часу. Але з іншого якість цих нетривалих хвилин безпосередньо з настроєм на весь майбутній трудовий день. Можемо порівняти це з незручним взуттям або надто яскравим монітором в офісі – така дрібниця швидко зіпсує гарний настрій та будь-які робочі починання.

Кожен власник квартири або будинку хоче бачити свою ванну кімнату не просто практичною і функціональною, але й максимально комфортною. Варто забути про химерні інтер'єри та незвичайні дизайни, які можна використовувати для музейної експозиції. Сучасні тенденції у дизайні інтер'єрів ванної кімнати безпосередньо пов'язані з максимальною зручністю користувача. Функціональність, природність, просторість – все це характеризує новий погляд на підходи до проектування домашнього простору та формують модний інтер'єр ванної кімнати.

Сучасний інтер'єр ванної кімнати можна окреслити декількома актуальними тенденціями:

  • ванна кімната – це ергономічне та функціональне планування, просторе приміщення з хорошим освітленням. Освітлення може бути багаторівневим, це допомагає візуально зробити приміщення ванною більшою і просторішою;
  • на збереження вільного простору та збільшення (хоча б візуальне) обсягів приміщення повністю направлено оформлення простору: колірна палітра, форма меблів, підбір декоративних елементів, розміщення меблів;
  • декоративні елементи використовуються мінімально, для прикраси необхідні лише функціональні та необхідні предмети інтер'єру;
  • дизайн ванної кімнати – мінімальний, предмети меблів повинні «полегшувати» інтер'єр приміщення;
  • сантехнічні вироби доповнюють та прикрашають інтер'єр ванною, стають його родзинкою. Такою родзинкою у сучасній ванній кімнаті можуть стати скляні душові кабіни.

Поговоримо про останній аспект більш детально. Сучасна ванна кімната може бути обладнана ванною, раковиною (у тому числі додатковою), унітазом, біде, а також душовою кабіною. Створити практичний інтер'єр без сучасної та якісної сантехніки неможливо. Практичні душові кабіни уособлюють перелічені вище тенденції сучасного дизайну інтер'єрів: простота, функціональність та зручність – така сантехніка повністю відповідає духу часу.

Інтер'єр ванної кімнати допоможе доповнити сантехніка українського виробництва Snail. Велика колекція виробів зі штучного мармуру – стільниці, раковини, умивальники, душові піддони – дозволять реалізувати найнезвичайніші дизайн-проекти будь-якої складності.

Тут Ви зможете не тільки вибрати відповідну душову кабіну у ванну із запропонованих варіантів, але й замовити виріб за індивідуальним проектом. На вибір клієнта – 17 моделей кабін різноманітної форми та габаритів: прямокутні, квадратні, кутові – будь-якої конфігурації. На полицях інтернет-магазину Ви зможете вибрати скляні душові кабіни, купити їх за доступною ціною. У кожному окремому випадку на вимогу замовника конструкція душової кабіни обговорюватиметься індивідуально: конфігурація установки глухих стін та дверей, нанесення малюнка на скло, розміри піддону тощо.