Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Скляні душові кабіни. Переваги та недоліки

Розвиток технологій і біг часу сучасної людини неминуче впливають на всі його складові життя. Зміни в життєвому ритмі сім'ї, які можуть здатися дивними, впливають навіть на особливості дизайну інтер'єру домашнього простору.

Коли технології стають складнішими та інноваційними, а життя – яскравішим і незвичайнішим, у популярних тенденціях панує простота та лаконічність. З моди виходить нарочиста розкіш, складні планування та нестандартні меблі. Покажемо цю відмінність на простому прикладі. Наприклад, сьогодні сім'я готова відмовитися від громіздких ванн та душових боксів на користь такого виробу, як скляні душові кабіни.

Якщо говорити про скляні душові кабіни, переваги – такі.

По-перше, широкий асортимент моделей кабін сьогодні не можна порівняти з тим, що було представлено ще кілька років тому. Різноманітність форм, моделей, варіантів конструкції та монтажу у ванній кімнаті – все це приваблює клієнта, який хоче зробити ремонт у себе вдома. Трохи детальніше про це. Замовник може вибрати бажану форму душової кабіни: квадратну, прямокутну та багатогранну. По-друге, душова кабіна значно економить місце у просторі будинку чи квартири. Наприклад, через це найбільшою популярністю, мабуть, користуються кутові скляні душові кабіни; Розміри дозволяють встановити її практично в будь-якому приміщенні. Такі вироби можуть мати кут установки стін, як 90 градусів, так і 135 градусів. Відповідно, кутові кабіни можуть мати як прямокутну, і п'ятикутну форму.

Монтаж скляної кабіни допоможе знайти додаткове місце, наприклад, для установки пральної машини або шафки для білизни. Це особливо важливо сьогодні, коли на ринку нерухомості зростає популярність так званих смарт-квартир. Сім'ї часто набувають малогабаритного житла не заради економії, а тому що їх темп життя не потребує великого домашнього простору.

По-третє, сучасна сантехніка – це продукт високої якості із найкращих матеріалів. Конструкція душової кабіни складається з піддону, а також скляних глухих стінок і дверцят, що відкриваються. Великим попитом користуються піддони зі штучного мармуру. Такий матеріал технологічно створюється на основі з'єднання натуральної мармурової крихти разом з необхідними синтетичними речовинами, які зміцнюють майбутній виріб. Штучна природа гарантує довговічність та стійкість душового піддону до будь-яких випробувань.

Стінки душової кабіни виготовляються із загартованого скла 8 міліметрів завтовшки – можна порівняти з вікнами у торгових центрах. Такий підхід до вибору матеріалів гарантує абсолютну безпеку Вам та Вашим близьким.

У зв'язку з наведеними причинами популярність скляних душових кабін сьогодні невблаганно зростає.

Ви можете подумати: чому так багато приємних слів про скляні душові кабіни, недоліки – чи є вони? Насправді, дійсно, скляні душові кабіни мають недоліки. Вибір домашньої сантехніки - справа суто індивідуальне, а тому догодити кожному просто не вийде. Цінителі ванн і тривалого відпочинку у воді ніколи не оцінять навіть найсучасніші душові кабіни. Більше того, неправильно підібрана кабіна з неякісних матеріалів може принести її господареві більше проблем, ніж насолоди.

Інтернет-магазин Snail пропонує своїм клієнтам широкий вибір сантехніки зі штучного мармуру. Тут Ви можете купити скляні душові кабіни за цінами від українського виробника – відносно недорогу продукцію з високою якістю виготовлення. У колекції магазину – 17 моделей душових кабін з піддонами з ливарного каменю з різною конфігурацією стінок та габаритами – найрізноманітніші скляні душові кабіни; відгуки інших покупців можна прочитати на сайті.