Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Скляні душові кабіни в інтер'єрі ванної кімнати

Ванна кімната – одне з найважливіших приміщень у будинку. Чому? Давайте порахуємо, скільки разів на день мешканець будинку чи квартири забігає у санвузол? Ранкові гігієнічні процедури, похід у душ, вимити руки кілька разів на день, прання, туалет, гігієна перед сном - виявляється, у ванну ми частіше, ніж у власну спальню. Саме тому якісний ремонт санвузла такий важливий для комфортного проживання сім'я. Якщо передпокій або спальню можна облаштувати за допомогою мінімального косметичного ремонту, наприклад, поклейки шпалер та покупки нових меблів, то з ванною кімнатою все виходить набагато складніше.

Якісний ремонт у ванній кімнаті – це монтаж комунікацій, покупка та встановлення нового сантехнічного обладнання, укладання плитки. Власника нерухомості очікують чималі витрати та велика кількість підводного каміння, про яке запросто можна вдаритися.

Щоб не витратитися даремно, перед початком ремонту потрібно замислитися, чи модний інтер'єр ванної кімнати у 2018-му році – який він? Декілька слів про це. Зараз дизайнери, створюючи своїм клієнтам інтер'єр ванної, віддають перевагу функціональності, зручності та простоті. Такі тренди сучасного світу – у створенні одягу, проектуванні будинків та квартир, внутрішньому облаштуванні житла.

Загальні тенденції у дизайні інтер'єрів ванних кімнат можна охарактеризувати простими словами – спокій та розслабленість. Стримана кольорова гама, природні матеріали та фактури, лаконічність ліній та деталей, зручність та функціональність – такий сучасний інтер'єр ванної кімнати.

Сьогоднішній світ прийшов до того, що будинок – це не місце для підтвердження статусу та достатку власників, а храм спокою та відпочинку, місце, де можна розслабитись та відпочити. Виходячи з цього, сучасний санвузол – це зручна ванна кімната, в якій гармонійно поєднуються естетичність, ергономіка та простота.

Сучасний інтер'єр ванної кімнати – це максимально функціональні меблі та аксесуари, які зливаються із загальним дизайном санвузла. Скляні душові кабіни не втрачають своєї актуальності у 2018 році та сьогодні є відмінними компромісом функціональності та стилю. Така сантехніка доречно підійде в компактні ванні кімнати старої забудови, сучасні смарт-квартири або квартири-студії. Втім, і власники великих площ часто віддають перевагу компактній душовій кабіні замість громіздкої ванни.

Що важливо, скляні душові кабіни в інтер'єрі допоможуть реалізувати стильний дизайн у рамках невеликого бюджету.

Сьогодні в моді дерев'яні елементи, плитка натуральної фактури, природність та використання мармурового каменю. Щодо останнього: справді, не кожен може собі дозволити натуральний мармур. Плюсом є те, що сьогодні немає потреби витрачати великі гроші. Сучасні композитні матеріали дозволяють створити більш доступну альтернативу – ливарний, штучний мармур, який зараз активно використовується у створенні домашніх інтер'єрів – на кухні, у ванній кімнаті та не тільки.

Основою душової кабіни є піддон, на який монтується вся конструкція виробу: нерухомі скляні стінки та двері. «Фундамент» зі штучного мармуру за аналогією з фундаментом будинку гарантує якісний монтаж та довговічність душової кабіни.

Український виробник сантехніки зі штучного мармуру "Snail" пропонує своїм клієнтам великий вибір виробів із сучасного композитного матеріалу. Скляні душові кабіни можна купити в інтернет-магазині за доступними цінами. На полицях вам представлені 17 моделей кабін, також скляних перегородок.