Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Скляні душові кабіни у сучасному дизайні.

Всі ми любимо поніжитися в гарячій ванні після важкого трудового дня, але як часто нам це вдається зробити? Не так часто, принаймні рідше, ніж хотілося б. Воно і зрозуміло, ми живемо в скаженому ритмі міського життя, в якому часом забуваємо зробити куди важливіші речі, ніж прийом гарячої ванни. Плюс до всього, в переважній кількості квартир ванна, м'яко кажучи "непросторна" і не пристосована до великих ванн. Саме з цих двох причин найчастіше перевага віддається компактним скляним душовим кабінам, ніж громіздким і масивним ваннам, які суттєво звужують простір кімнати.

Купуючи скляну душову кабіну, ви купуєте можливість частих і при цьому швидких водних процедур. Прокинувшись вранці та прийнявши прохолодний душ, ви отримаєте прекрасний заряд бадьорості, який підвищить вашу працездатність, без ризику запізнення на роботу. Крім того, щоб бадьоро почуватися ранком, бажано не приймати ванну ввечері, якщо ви знаєте, що завтра вам потрібно рано вставати. Тому, навіть якщо у вас простора ванна кімната, краще віддавати перевагу Душовим кабінам або (якщо простір дозволяє), розміщувати та ванну і душ.

Крутим дизайнерським рішенням для ванної кімнати стане придбання скляної душової кабіни на замовлення, т.к. Буквально все: душовий піддон, скляна перегородка для душу, їх форма, колір і розмір - все до дрібниць робиться спеціально під вашу ванну кімнату, з урахуванням її площі, висоти стелі й зрештою стилю і кольору, вибраного вами для дизайну інтер'єру.

З яких елементів складається душ?


Дві основні частини, з яких, власне, і створюється зона для прийому "частих та швидких" водних процедур: душовий піддон та скляна перегородка для душу (душові кабіни).

Душевий піддон


Душовий піддон - це основа всієї конструкції. Форма душового піддона залежить від ваших уподобань, а вже від форми душового піддона залежить і форма скляної перегородки для душу. Це може бути квадрат, прямокутник, багатогранник або навіть радіальна форма, що використовується для кутової установки. У нашому магазині ви можете купити душові піддони стандартних розмірів або зробити замовлення на виготовлення душових піддонів індивідуального розміру. Бо наша команда займається виготовленням виробів з ливарного мармуру, для нас не важко буде зробити навіть найвитонченіші вироби (головне, щоб дозволяло виробництво).

Скляна перегородка


Скляні перегородки для душу можуть бути глянсовими (прозорими), або матовими. Саме скло, що використовується для конструкції душової кабіни, відрізняється високою міцністю і його товщина становить 8 мм. Скло загартоване, і тому є абсолютно безпечним матеріалом. Звичайно, ми не маємо на увазі, що скляну перегородку для душу неможливо розбити. Зовсім ні, це хоч і особливо міцне, але все ж таки скло, тому ризик є завжди, проте, щоб розбити скляну перегородку для душу, потрібно далеко не мало сил. Якщо використовувати душ за призначенням, душові кабіни нашого виробництва прослужать довго.

Підведемо підсумок


Скляні душові кабіни відрізняються не лише своєю практичністю та комфортабельністю, але й чудовою естетичною складовою. Інакше кажучи, який би стиль та дизайн ванної кімнати ви не вибрали, скляна душова кабіна з піддоном зі штучного каменю чудово впишеться у вашу ванну кімнату і радуватиме ваші "очі" і ваше тіло при кожному прийомі водних процедур.

Замовляйте тільки якісну продукцію у нашому інтернет-магазині сантехніки Snail. У нас діє постійна акція - Безкоштовна доставка сантехніки та комплектуючих до будь-якої точки України: Одеса, Харків, Запоріжжя, Київ, Вінниця, Львів та інші області нашої красивої та прекрасної країни!