Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Стільниця зі штучного мармуру: що потрібно знати перед покупкою

Модні інтер'єри змінюють один одного, але завжди головною особливістю ванної кімнати залишається її функціональність. Сьогодні в тренді – зручний та комфортний санвузол, в якому немає зайвих деталей. Тому все частіше лаконічні душові кабіни замінюють ванни, а разом з раковиною в приміщенні з'являються стільниці.

Стільниця зі штучного каменю у ванну – це функціональне рішення, яке зробить простір для відпочинку та гігієнічних процедур зручним та корисним. Сучасні виробники сантехніки виготовляють стільниці з якісних та екологічно чистих синтетичних матеріалів.

Стільниця зі штучного мармуру порівняно зі своїми акриловими або керамічними «сестрами» більш довговічна та зносостійка. Литєвий камінь згодом не втрачатиме свій колір, і що не мало важливо – абсолютно гігієнічний: завдяки високій щільності штучний мармур повністю захищений від вологи та дії бактерій та мікроорганізмів.

Потрібно сказати про особливості виробництва виробів із ливарного мармуру. Цей композитний матеріал створюється із сплаву натурального мармурового наповнювача та з'єднання різних синтетичних матеріалів. Завдяки цьому сантехніка зі штучного каменю поєднує в собі переваги мармуру (довговічність, зносостійкість, вологостійкість, міцність, фактурність) та всі плюси композитних матеріалів, як простота виготовлення, доступність у ціні та різноманітність форм, кольорів та моделей.

Якісний штучний мармур виглядає дорого і вишукано, хоча за ціною значно дешевшою за сантехніку їх натурального каменю. Через особливості виробництва у виробах з ливарного мармуру немає мікротріщин, пор та з'єднань. Це означає, що матеріал матиме високу стійкість до будь-яких впливів, не вбиратиме бруд, вологу та запахи.

Всі перераховані вище експлуатаційні характеристики робить службу стільниці довговічною і зручною. В результаті покупка такої сантехніки, як стільниця у ванну зі штучного каменю, передбачає широкий вибір моделей та універсальний підбір під будь-який дизайн інтер'єру.

Вітчизняний виробник сантехніки зі штучного мармуру «Snail» пропонує великий вибір якісної сантехніки зі штучного мармуру. На полицях інтернет-магазини клієнти можуть знайти різні моделі умивальників та раковин, душових піддонів та кабін, стільниць, а також інших необхідних супутніх матеріалів.

У колекції виробника – кілька універсальних моделей у різних розмірах. Наприклад, на прямокутній стільниці Артеміда раковину можна встановити в декількох варіантах: по центру, з лівого або правого боку. Аналогічна конфігурація монтажу умивальника та на стільниці «Медея». Її від інших моделей відрізняє незвичайна форма капіноса – крайньої кромки стільниці. В обох випадках на робочу поверхню виробу можна встановити дві раковини. І «Артеміду», і «Медею» в інтернет-магазині пропонують у трьох варіантах розміру: 1200/550, 1500/550 та 900/550 мм.

Злегка вигнуту стільницю "Грація" (габарити 900/500) можна використовувати тільки з екстравагантною накладною раковиною "Аврора". Така комбінація у ванній кімнаті виглядатиме дуже вишукано та цікаво.

Замовляючи стільницю, клієнт має можливість вибрати виріб у 24 різних кольорах та відтінках. В інтернет-магазині можна вибрати розмір стільниці або оформити індивідуальне замовлення.