Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Стільниця у ванну на замовлення: найкраще рішення для вашого інтер'єру

Незатишні ванні кімнати з маленькою площею та незручними меблями – вже давно в минулому. Сучасні виробники сантехніки пропонують своїм клієнтам великий вибір виробів, які дозволяють зробити затишним та комфортним навіть найменший санвузол. Відомо, що правильно підібраний інтер'єр робить ефективнішим будь-який домашній простір. Давайте відмовимося від незручних модульних меблів, типової сантехніки та байдужого ставлення до інтер'єру власного будинку. Нові підходи до дизайну ванної кімнати та нинішні технічні можливості допомагають швидко та легко створити необхідну ергономіку приміщення.

Сьогодні в моді – функціональність та простота. Кожна людина дорожить своїм часом та життєвим простором. Такі тенденції відображаються у сучасному дизайні домашнього інтер'єру. Невеликі за площею ванні кімнати члени сім'ї намагаються зробити максимально комфортними та зручними для життя. У цьому допомагають нові підходи до створення та використання сантехніки та меблів.

Характерним для нового підходу в дизайні інтер'єру є використання стільниць. Не секрет, що ванна - це місце, в якому людина насправді щодня проводить дуже багато часу, а значить, не буде зайвою додаткова зона для догляду за собою. Стільниця у ванній кімнаті – це новий простір для гігієнічних процедур, необхідна площа для зберігання речей.

Традиційно раковина або встановлюється на стільницю - з лівого/правого боку/по центру (це більш простий і сучасний спосіб), або вбудовується на одній площині (традиційніший і складніший по монтажу). Це дає вибір і деяку свободу дій під час створення інтер'єру. Залежно від потреб замовника стільниці у ванну можуть бути як звичної прямокутної або квадратної форми, так і закругленої або хвилеподібної.

Вибір стільниці у ванну на замовлення дозволяє швидко вирішити проблему відсутності необхідної моделі у магазині. Сьогодні в моді такий композитний матеріал, як штучний мармур, який дає змогу швидко втілити практично будь-які дизайнерські задумки без втрати якості. Литєвий мармур – так називає цей матеріал – поєднує всі «плюси» натурального каменю (зносостійкість, міцність, довговічність) та переваги штучного матеріалу (гігієнічність, вологоустрій і доступність у ціні). Декілька слів про це. Під час «лиття» каменю використовується натуральна мармурова крихта та синтетичні речовини, що надає матеріалу особливих властивостей. В результаті стільниця у ванну на замовлення зі штучного мармуру – це вибір бажаного кольору та фактури, форми та розмірів виробу.

Виробник сантехніки зі штучного мармуру "Snail" пропонує своїм клієнтам широкий вибір готових моделей виробів, а також стільниці для ванної на замовлення. Під час підготовки проекту виробу буде враховано всі важливі деталі існуючого приміщення санвузла: особливості його габаритів, розміщення меблів та інші особливості. Фахівці компанії почують усі ваші побажання та виконають роботу в найкоротші терміни. Вибираючи виготовлення на індивідуальне замовлення, ніщо не обмежуватиме дизайнерську свободу замовника. За доступною ціною клієнт отримає ексклюзивну сантехніку для санвузла зі штучного каменю. Це означає, що вітчизняний виробник сантехніки - компанія Снейл - відповідає за свою якість і заслуговує на довіру своїх клієнтів.