Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Стільниці зі штучного мармуру. Думка експертів

Стільниця зі штучного каменю у ванну – це тренд у дизайні інтер'єру санвузла, який зберігає свою актуальність протягом останніх років. Головні особливості планування ванної кімнати сьогодні – функціональність, зручність та простота. У дизайні сучасного санвузла немає зайвих деталей чи предметів інтер'єру. Нинішні можливості ринку сантехніки дозволяють реалізувати проект будь-якої складності навіть на найскромнішому майдані, особливості виробництва адаптують меблі для ванної під складну геометрію приміщення, а сучасні матеріали – дають можливість зробити якісний ремонт навіть за скромний бюджет.

Функціональне рішення, яке створює у ванній кімнаті комфортний простір для життя – це встановлення стільниці зі штучного каменю. Раковина зі стільницею – це популярний тренд, який робить простір ванною зручним та комфортним для щоденних гігієнічних процедур та відпочинку.

На ринку сантехніки можна знайти стільниці для ванної кімнати з найрізноманітніших матеріалів. На думку експертів, яке підтверджується відгуками тисяч покупців, у порівнянні з дерев'яними та акриловими конкурентами найбільш довговічними та зносостійкими є стільниці зі штучного мармуру.

Такий композитний матеріал виготовляють основі з'єднання натурального мармурового компонента (крихти каменю) з деякими сучасними синтетичними матеріалами. Переваги натурального каменю посилено за допомогою сучасних технологій. Завдяки цьому, споживач отримує якісний товар із підвищеною зносостійкістю та вологостійкістю, який набагато доступніший за ціною, ніж натуральний мармур. Більше того, виробництво зі штучного каменю дозволяє реалізувати практично будь-які ідеї замовника. Технологія виготовлення дозволяє підготувати вироби необхідних форм, кольорів та габаритів.

Штучний камінь – екологічний та гігієнічний. Спеціальне покриття ливарного каменю захищає його від дії шкідливих бактерій та мікроорганізмів. Це можливо завдяки відсутності мікротріщин і пір, властивих натуральному мармуру.

Українська компанія «Snail» займається виготовленням сантехніки зі штучного мармуру. Вітчизняний виробник передбачає великий вибір моделей та універсальний підбір під будь-який дизайн інтер'єру. В інтернет-магазині ви зможете знайти відповідні умивальники та раковини, душові піддони та кабіни, а також інші супутні матеріали. Особлива увага приділена такому виробу, як стільниця у ванну зі штучного каменю.

У лінійці виробника – кілька видів стільниць різних форм та розмірів. Наприклад, «Артеміда» та «Медея» – прямокутні стільниці, на яких можна встановити раковину у чотирьох варіантах: по центру, з лівого або правого боку. Також на одній стільниці можна зручно розмістити дві раковини. На вибір покупця три варіанти розміру: 1200/550, 1500/550 та 900/550 мм.

Вишукано та цікаво у ванній кімнаті виглядатиме комбінація злегка вигнутої стільниці «Грація» (габарити 900/500) з екстравагантною накладною раковиною «Аврора».

Приємним доповненням стане те, що покупець може вибрати колір та відтінок майбутнього виробу – з 24 варіантів кольору.

Сантехніка зі штучного мармуру від компанії Snail – це висока якість продукції європейського рівня за доступною ціною українського виробника. Оптимальна вартість, високі технології виробництва та гарантія якості – це засади успіху команди висококласних фахівців.