Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Тренди інтер'єру 2021. Що радять дизайнери?

Мінливість багато в чому рухає людиною. Через "мінливості" з'явилося таке поняття як "мода", а разом з ним і "тренд". Те, що модно сьогодні не факт, що буде модним і завтра. Тому перебуваючи ще в "теперішньому" питання про те, яким є майбутній дизайн ванних кімнат, актуальне вже зараз.

Обробка ванної кімнати

І так, перше, що піддається змінам в кімнаті при ремонті - це стіни та підлогу, так званий фон "зображення", який ні в якому разі не повинен бути обділений увагою.

Через одноманітною, пересиченої та прескучной міського життя у людей з'явилася така собі бажання, потреба бути ближче до природи, проте далеко не завжди і далеко не у всіх є можливість втекти від пересичених рукотворних видів ближче до природних пейзажів, тому в інтер'єрі 2021 дизайнери прогнозують тренд - "натуральність".

В обробці сучасних ванних кімнат цей тренд виражається в деякій грубості поверхні, яка максимально може наблизити людину до природи. Оздоблювальні матеріали, які відмінно підійдуть для оформлення ванної кімнати: литтєвий мармур, плитка з імітацією дерева, камінь.

Ці ж матеріали відмінно підійдуть і для підлогового покриття.

Все про сантехніку

З кожним роком дизайн тих чи інших предметів інтер'єру спрощується, при цьому ставиться величезний акцент на функціональність речей і їх зручність у використанні. Тому в 2021 дизайн ванної кімнати включає в себе вмонтовані в стіни унітази й крани, а також меблі з відсутніми ніжками та гладкими фасадами. Форми сантехніки застосовні в дизайні ванної кімнати 2021 - обтічні, тобто умивальники, ванни зі згладженими кутами.

В інтернет-магазині сантехніки «Snail» ви знайдете раковини, що відповідають всім вимогам модних тенденцій поточного і наступного року. Один з умивальників магазину «Snail» таких, як, наприклад: «ГАРМОНІЯ», «СЕЛЕНА» і т. Д. - прекрасно впишеться, в сучасний дизайн вашої ванної кімнати.

Незвичайним рішенням в дизайні ванної кімнати 2021 є розташування змішувача збоку від умивальника. По-перше, це виглядає як мінімум свіжо і не завжди, а по-друге, таке розташування змішувача буде набагато зручніше у використанні, якщо у вас, наприклад, вузька стільниця під умивальник.

Але, що стосується сантехніки для ванної, вмонтовані в стіну унітази та крани, і незвичайне розташування змішувача - це не все, що радять нам дизайнери при оформленні ванних кімнат. У дизайні ванних кімнат 2021 буде популярна безконтактна (hands-free) сантехника, яка може бути застосована не тільки в громадських місцях, а й здатна прекрасно вписується в дизайн вашої ванної кімнати.

У безконтактної сантехніки є маса переваг одним з яких є серйозна економія води. Мало хто перекриває воду під час ранкових або вечірніх процедур, як умивання і чищення зубів, тому величезна кількість води стікає просто даремно, тим самим руйнуючи ваші гаманці та переводячи марно світові запаси води, що як раз і запобігає сантехніка з технологіями hands-free. Тому її так радять застосовувати в оформленні ванних кімнат багато сучасні дизайнери.

Меблі для ванної кімнати

Меблі для ванної кімнати не зазнала великих змін у 2021. Однак до неї залишаються незмінними такі ж вимоги, як і до інших предметів інтер'єру - простота і багатофункціональність. Як було згадано вище, в сучасному дизайні ванної кімнати немає меблів з ніжками та химерним орнаментом - усе повинно бути якомога простіше і витонченіше. Місця для зберігання у вигляді різних шафок не замінні, а місця для зберігання у вигляді підвісних шафок, збудованих в якусь композицію не замінні в дизайні ванної кімнати 2021. Ви можете подивитися, як красиво та ергономічно виглядають ванні кімнати з умивальниками з підвісною тумбою.

Освітлення

Освітлення в дизайні ванної кімнати 2021 займає мало не одну з головних ролей всієї "композиції". Саме освітлення здатне поліпшити "зображення" ванної кімнати, або ж навпаки погіршити його, при безграмотному підході.

Багато дизайнерів радять перед початком перетворення ванній придумати якийсь "сценарій освітлення". У кімнаті має бути загальне світло: в найближчому майбутньому вже неактуально вішати в центрі стелі одну, як правило, масивну, лампу або люстру. Загальний світло повинне розподілятися рівномірно, тому одним з рад дизайнерів з оформлення ванної кімнати є використання точкових світильників.

Вони чудово виглядають в будь-яких інших кімнатах, але у ванній вони як ніде до місця.

Найсвітліша зона перед дзеркалом - тут ми наводимо себе в порядок перед виходом на вулицю - і щоб виділити цю зону можна використовувати світлодіодні лінії безпосередньо на самому дзеркалі.

Ознайомтеся з нашими варіантами дзеркал для ванної кімнати з підсвічуванням і без. Можливо ви знайдете відповідне рішення саме для вашої ванної.

Варто відзначити, що світлодіодні лінії актуальні вже зараз і будуть актуальні ще у 2021 році.