Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Тумба з раковиною на замовлення – відповіді на всі запитання

Сьогодні ринок сантехніки дозволяє вибирати із широкого асортименту виробів різної форми та дизайну виконання. Особливості конструкції, матеріал виготовлення, фурнітура - сучасний виробник дозволяє над цим подумати клієнту під час покупки раковин, стільниць, душових кабін і піддонів. Ми говоримо про високу якість товарів не лише іноземної, а й – що дуже важливо! – українського виробництва.

Сфокусуємось на такому елементі інтер'єру ванної кімнати, як тумба з умивальником. Задумаємось. Адже найчастіше у просторі санвузла саме цей предмет меблів посідає центральну позицію. Скільки разів на день ми заходимо у ванну, щоб виконати необхідні гігієнічні процедури - як мінімум вранці та ввечері, вимити руки, освіжитися та просто подивитися у дзеркало? Якщо займатися підрахунками, будете здивовані, що саме ванна – це найпопулярніший куточок вашого затишного будинку чи квартири.

Саме тому вибір і покупка умивальника з тумбою – це те, на що потрібно звернути особливу увагу при плануванні дизайну інтер'єру санвузла. Правильно підібрана тумба з раковиною – це комфорт та функціональність у ванній кімнаті, гарна якість матеріалу виробу, а головне – це зручність та довговічність у використанні всіма членами сім'ї.

Як зробити, щоб підбір меблів та сантехніки максимально відповідав побажанням та можливостям? Найвірніша відповідь – це тумба з умивальником на замовлення.

Давно минули часи, коли вибір сантехнічних виробів та меблів обмежувався асортиментом конкретних магазинів. Сьогодні виробник, який заслуговує на довіру та повагу, дає можливість втілити в життя деякі побажання своїх клієнтів. За допомогою професіоналів можна вибрати тумбу з умивальником, яка максимально відповідатиме інтер'єру ванної кімнати.

Тут слід зупинитися на важливих моментах. Принципово умивальники з тумбою у ванну можна розділити на два види за типом конструкції: підлогові та настінні. Підлоговий «мойдодир» – це універсальний вибір, мабуть, найпоширеніший серед модельного ряду магазинів. Таке конструктивне рішення підходить практично до інтер'єру будь-якої ванної кімнати та має безліч переваг.

Тумби підвісного типу дозволяють експериментувати з дизайном приміщення та вдихнути свіжість у традиційні інтер'єрні рішення. Традиційно тумби для вертикального кріплення на відміну від підлогових «братів» – невеликого розміру: з одним або двома висувними ящиками з доводчиками.

Другий важливий момент – матеріал, з якого виготовляється предмет меблів. Для виробництва корпусу тумби використовують покриті вологостійкими речовинами МДФ. Якщо ви вибрали умивальник із тумбою на замовлення, найправильнішим рішенням буде виготовлення сантехніки зі штучного мармуру. Цей матеріал дозволяє поєднати такі переваги натурального мармуру, як довговічність та зносостійкість, доступність у ціні та простоту виготовлення сучасних композитів. З лиття мармуру виготовляється сантехніка преміум-класу, яку можуть собі дозволити сім'ї з різним рівнем доходів.

Якщо шукаєте умивальник із тумбою на замовлення по всіх містах України, вам допоможуть фахівці вітчизняного виробника сантехніки зі штучного мармуру «Snail». В інтернет-магазині компанії – великий вибір раковин, умивальників, стільниць, душових піддонів та багато іншого для створення інтер'єру ванної кімнати. Тут ви зможете підібрати тумбу з умивальником з великої колекції готових ексклюзивних моделей, так і поекспериментувати з колористикою і виготовити стільницю і раковину в різних відтінках. На вибір замовника – 24 стандартні кольори з різними колірними ефектами та включеннями.