Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Тумба з умивальником зі штучного каменю в інтер'єрі ванної кімнати: про що потрібно знати

Прочитавши вищевикладені аргументи, не можна не погодитися, що тумба з умивальником – це особливо важлива зона ванної кімнати, до облаштування якої потрібно підходити дуже уважно. Як же це найкраще зробити? На що варто звернути увагу?

Українська компанія «Snail», що займається виробництвом сантехніки, пропонує своїм клієнтам вироби із сучасного високоякісного матеріалу – штучного каменю. Відгуки тисяч споживачів говорять про особливі функціональні характеристики виробів з ливарного мармуру та позитивно їх оцінюють. Серед асортиментів цього інтернет-магазину сантехніки – тумби з умивальником зі штучного мармуру.

Отже, в магазинах домашньої сантехніки сьогодні представлено безліч моделей тумб і умивальників необхідних вам розмірів, дизайну і т.п. І хоча вони відрізняються дизайном оформлення, формою раковини, особливо конструкції тумби можна розділити на два основних види: підлогові та настінні.

Підлогова тумба у ванну зі штучного каменю – це традиційне інтер'єрне рішення у ванну кімнату. Такий «мийдодір» зручний у використанні, швидко встановлюється на ніжки. Важлива перевага підлогових тумб – це наявність більшої кількості ящиків, де можна зберігати необхідні у ванній предмети гігієни та особисті речі.

Тумба підвісна з умивальником зі штучного каменю – це другий різновид сантехніки у ванну – кріпиться на стіну. Такий предмет інтер'єру ванної кімнати компактніший і максимально лаконічний. Якщо тумба підлогового типу – це своєрідна данина традиції, то підвісна шафка з раковиною та стільницею чудово виглядатиме в інтер'єрі сучасної ванної кімнати з ексклюзивним та незвичайним дизайном.

На полицях інтернет-магазину «Snail» представлені три, відмінні по конструкції моделі тумби під умивальник зі стільницею зі штучного каменю. Тут можна вибрати одну модель для підлоги (тумба «Рів'єра» з врізним умивальником «Венеція» в білому кольорі), яка чудово підійде в інтер'єр будь-якої ванної кімнати, а також дві моделі тумби підвісного типу: з одним («Мадлен») або двома (« Венера») висувними ящиками.

Урізноманітнити асортимент допомагає величезна різноманітність моделей умивальників та раковин, які монтуються на тумби зі стільницею зі штучного каменю для ванної. На компактну тумбу "Мадлен" з одним ящиком можна встановити, як екстравагантний трикутний умивальник "Пегас", класичну круглу раковину "Ніка" або шестикутну "Астерію" зі штучного мармуру в червоному кольорі. Аналогічно на тумбі «Венера» чудово виглядатиме як два невеликі умивальники «Селена» у ванній для великої родини, так і класична прямокутна раковина в білому кольорі «Антарес».

Виробник сантехніки дозволяє своєму клієнту самостійно вибрати інтер'єрне рішення для своєї ванної кімнати та виготовити стільницю та умивальник у 24 стандартних кольорах з різними колірними ефектами та включеннями: як в одному кольорі, так і у протилежних.