Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Умивальник із штучного каменю: як вибрати та не зробити помилку?

Сантехніка зі штучного мармуру, яка сьогодні набуває все більшої популярності серед споживачів, має масу переваг. По-перше, ливарний мармур – це той сучасний продукт, який практично не поступається за своїми експлуатаційними характеристиками натуральному каменю. Всі плюси мармурового матеріалу – міцність, довговічність, зносостійкість – можна отримати за доступнішою ціною з максимальними перевагами.

Для початку важливо відзначити, що ливарний мармур - це абсолютно екологічний матеріал. Продукт сучасного виробництва дарує можливість реалізувати практично будь-які інтер'єрні задуми. Такий матеріал – це подрібнена натуральна мармурова крихта у поєднанні з поліефірною смолою та іншими синтетичними речовинами. Майбутні вироби відливаються у спеціальних матрицях необхідної форми. Після цього стільниці, піддони, умивальники зі штучного каменю додатково обробляють. Зовнішня поверхня сантехнічних виробів покрита шаром спеціальної захисно-декоративної речовини – гелькоутом. Така обробка дозволяє покращити зовнішній вигляд виробу, дає додатковий захист від механічних пошкоджень.

Враховуючи вищенаведені переваги, такий матеріал, як штучний мармур, зараз активно використовують такі виробники сантехнічних виробів зі світовим ім'ям, як німецький Duravit, італійський Simas, Ravak (Чехія), Jacob Delafon (Франція) та багато інших.

Великий попит на якісні вироби за доступною ціною породжує велику пропозицію, тому, купити умивальник зі штучного каменю тепер можна і в Україні. Вітчизняна компанія «Snail», що спеціалізується на виробництві сантехніки з мармуру, пропонує своїм клієнтам широкий асортимент такої продукції з десятирічною гарантією якості, як стільниця, душовий піддон, раковина та умивальник зі штучного каменю у ванну кімнату.

Як же вибрати якісний умивальник зі штучного каменю і не припуститися помилки? В інтернет-магазині «Snail» у цій категорії товарів можна знайти понад 30 пропозицій.

Особливості виробництва сантехніки з цього матеріалу дозволяють забути про складність вибору спеціалізованих магазинах. Можливість зробити реальними будь-які інтер'єрні рішення дарують умивальники зі штучного каменю, відгуки про успішні ремонти у своїх квартирах можна прочитати на сайті компанії-виробника.

Лідер українського виробництва сантехніки зі штучного мармуру «Snail» дозволяє вибрати з асортименту товарів доступний умивальник зі штучного каменю, ціна порадує навіть найзаможнішого клієнта та дозволить витратити зекономлені гроші на інші необхідні витрати. На вибір покупця велика лінійка виробів із композитного матеріалу: як лаконічна "класика", так і несподівана "еклектика", від функціональної "універсальності" до екстравагантного "преміуму".

Якщо існуючі пропозиції інтернет-магазину не зможуть задовольнити запити покупців, рішенням стане виготовлення на замовлення. Вибір сантехніки, виконаної на індивідуальне замовлення в консультаціях з професійними експертами, це головна тенденція дизайну інтер'єру на сьогодні. Виробництво раковини або умивальника на замовлення гарантує повну відповідність задуму дизайнерського проекту з виконаним у реальності ремонтом. Таке рішення порадує перфекціоністів – споживачів, котрі не готові миритися з невідповідністю задуманого проекту та кінцевого результату.

Велика команда кваліфікованих фахівців компанії Snail допоможе вимогливому клієнту вибрати одне з 24 колірних рішень.