Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Умивальники зі штучного каменю у дизайні квартир. Поради щодо дизайну ванної кімнати.

Нам, людям, фізіологічно важко жити без будь-яких змін. Ці зміни може бути як психологічними (емоційними), і матеріальними. Однак, багато хто погодиться з тим, що психологічні зміни простіше відбуваються під впливом матеріальних. Так, наприклад, щоб морально розвантажитися може знадобитися зміна образу або обставин. Але, щоб змінити обставини необов'язково їхати в інше місто або іншу країну, достатньо внести корективи до наявної.

Інтер'єр вашої квартири синхронізований із вашим внутрішнім станом. І якщо вас привабила назва цієї статті, ми розповімо вам, як поліпшити ваш стан почавши з ванної кімнати.

1. План та стиль


Перед тим, як приступити до перетворення ванної кімнати (і будь-якої кімнати в цілому), потрібно побудувати чітку концепцію її видозміни, починаючи з визначення стилю інтер'єру і закінчуючи вибором матеріалів, з яких будуть створені ті або інші атрибути ванної кімнати.

Багато хто не дарма віддає свою перевагу умивальникам зі штучного каменю, адже він гармонійно виглядає з різноманітними стильовими рішеннями, а у використанні набагато практичніший за натуральний матеріал.

Серед стилів найбільш популярними на даний момент є: класичний стиль, модерн (два напрямки модерну, що виділяються: мінімалізм і фьюжн), прованс і кантрі (сільський стиль).

2. Важливість вибору кольору


Після визначення стилю варто перейти до вибору кольорової гами. У цьому питанні величезну роль відіграють ваші смакові уподобання, проте не потрібно, як кажуть - "рубати з гарячого". Припустимо ви без розуму від яскраво-червоного кольору і відповідь на питання про колірну палітру кімнати, здавалося б, очевидна, але кольори, так само як і все, що відбувається навколо нас, безпосередньо впливають на наш фізіологічний складник.

Так, наприклад, червоний колір викликає підвищену активність головного мозку, а відтак і підвищену стомлюваність, що не допустимо у ванній кімнаті. Однак агресивні кольори мають місце, але не віддавайте їм роль домінанта. Якщо не хочете ризикувати, вдайтеся до спокійніших тонів, наприклад, пастельних або стандартних білих кольорів. Так, ви можете підібрати розкішний умивальник у білому кольорі з даного каталогу.

3. Використання площі


Не можна забувати про розподіл площі. Як правило, її зазвичай не вистачає, тому розміщення сантехніки, місць зберігання та іншого лазневого оздоблення слід обмірковувати заздалегідь.

Не рідкість, коли у квартирах є невеликі ванні кімнати. Тоді варто відмовитися від громіздкої ванни, а замість неї встановити душовий піддон та душову кабіну.

Душ чудово може замінити ванну і навпаки, проте умивальник замінити не можна! Раковина для ванної кімнати - це головний атрибут ванної кімнати, тому до нього потрібна особлива увага.

Краще вибирати умивальники зі штучного каменю, такі умивальники більш довговічні, практичні та використовуються в дуже великій палітрі кольорів, у величезній різноманітності форм і розмірів, тому умивальники зі штучного каменю не потіснять вас і відмінно підійдуть під будь-яку колірну гаму вашої ванної кімнати. Якщо у вас є план робіт, бажані розміри, ви можете зробити індивідуальне замовлення умивальника або будь-якого іншого сантехнічного елемента в нашому інтернет-магазині сантехніки Snail!

4. Висвітлення та його вплив на організм.


Освітлення, також важливий елемент при формуванні майбутньої обставини вашої ванної кімнати. Погано освітлене приміщення може негативно впливати на здоров'я людини. Починаючи з погіршення зору і закінчуючи підвищеною стомлюваністю та напруженістю, що знову ж таки неприпустимо у ванній кімнаті, яка передбачена насамперед для розслаблення та очищення, як фізичного, так і внутрішнього.

Тому освітлення має бути максимально наближеним до денного, — яскраве, але водночас м'яке. Джерелом освітлення може бути як одна велика (підвісна) лампа, так і кілька маленьких стельових світильників. З метою безпеки та економічності слід вибирати джерело освітлення із захистом від корозії та високою стійкістю до вологи. Ви можете замовити дзеркало з підсвічуванням для ванної кімнати, яке ідеально впишеться в будь-який сучасний інтер'єр.

Це були кілька порад щодо покращення дизайну вашої ванної кімнати, а водночас вашого внутрішнього стану. Бажаємо всім гарного настрою та якісно сантехніки від нашого магазину! Безкоштовна доставка по всій території України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса та інші міста нашої неосяжної країни!