Кошик
Безкоштовна доставка
по всій Україні

Умивальники на замовлення. У чому перевага?

Під час створення інтер'єру ванної кімнати нема неважливих деталей. Людина щодня витрачає дуже багато часу на свою гігієну. Це означає, що питання комфорту та зручності ванної кімнати під час ремонту має залишатися на першому місці. Підбір кожного елемента санвузла – чи то чаша ванни, душова кабіна чи раковина – це складний вибір, який потрібно робити свідомо та обдумано.

Звернемо увагу на покупку відповідного умивальника для ванної кімнати. Сьогодні магазини сантехніки перенасичені моделями різноманітної форми, габаритів та матеріалів виготовлення. Крім традиційних фаянсу і кераміки, виробники сантехніки зі світовим ім'ям поступово виводять на ринок умивальники зі штучного мармуру, що отримали довіру користувачів. Вироби з такого матеріалу, що ще недавно здавалися незвичайною новинкою, поступово замінюють багаторічну «класику». Відгуки покупцю підтверджують: раковини зі штучного каменю – довговічніші та гігієнічніші. Такий умивальник прослужить вам набагато довше ніж вироби з фаянсу. Секрет в особливостях виробництва: композитний матеріал виготовляють шляхом з'єднання подрібненої натуральної мармурової крихти разом із спеціальною поліефірною смолою та іншими синтетичними речовинами. З зовнішнього боку виріб покривається захисним шаром спеціальної речовини – гелькоуту, який оберігає раковину від сколів та подряпин. Завдяки особливостям виробництва технології можуть виготовити будь-яку модель необхідної форми.

Важливо, що за ливарним мармуром за ціною – не набагато дорожче, ніж менш довговічні та зносостійкі вироби з інших матеріалів. Показник безперечної якості – це 10 років гарантії, які дає, наприклад, один із українських виробників сантехніки зі штучного мармуру.

Повертаючись до особливостей виробництва. Завдяки тому, що ливарний мармур дозволяє швидко виготовити сантехніку за індивідуальним проектом, умивальник у ванну на замовлення – це найкращий варіант для споживача. Більше не потрібно обмежувати себе невеликим асортиментом товарів із магазинів сантехніки. Сучасні технології та можливості виробництва роблять реальними будь-які дизайнерські задуми клієнта. Умивальник на замовлення – це свобода вибору та гарантія повної відповідності задуманого проекту з реалізованим дизайном інтер'єру.

На полицях інтернет-магазинів ви можете знайти асортимент раковин та умивальників практично будь-якої конфігурації та стилю – від класики до незвичайної еклектики, від лаконічного «універсалу» до розкішного «преміуму». Втім, треба розуміти, що великий вибір форм і моделей не завжди зможе задовольнити інтерес вимогливого клієнта. У цьому випадку умивальники на замовлення стане рятівним рішенням для перфекціоністів, які цінують свій час і готові дійти кінця в реалізації задуманого інтер'єру.

Вітчизняний виробник сантехніки зі штучного мармуру «Snail» пропонує понад 30 різноманітних моделей раковин та умивальників, виготовлені з сучасного композитного матеріалу. Більш того, кваліфіковані фахівці компанії допоможуть виготовити умивальники на замовлення: ви зможете вибрати модель і форму майбутнього виробу, а також одне з 24 колірних рішень.